14 år siden

Glad for jeg tog med

Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
16 dage siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
23 dage siden
Hvad kan jeg sige. De er en blanding af folk fra alle grene af samfundet, og søde og underholdende alle sammen. Jeg har hygget mig gevaldigt. Set drag-show og hørt suppe-steg-is musik til samme fest. Snakket med forældres venner. Og moders venindes og nye mands. Scenografer fra London og landmanden fra gården ned af vejen.

Gammel kvindesags dame er faldet pladask for sin håndværker, der har en en gedigen bred og kløgtig indsigt i alt og alle. Sammen havde de inviteret en skøn blanding af alt fra universitære undervisere, spillemænd, kreative og folk fra landet. Ikke den ene, det ene og den anden, det andet. De er begge nogle, der ligesom spænder bredt, og har morsomme bekendtskaber fra forskellige mærkelige episoder af deres liv.

Fælles for alle var en stor interesse i hinanden og ... på en eller anden måde folk, der alle har hjertet på rette sted. Det lyder som en floskel, men det var bare så tydeligt.

Det var egentlig en fødselsdag, men sandheden var også, at de var blevet gift midt i sygdomskrise, og nu holdt brylluppet. Meget meget dejlig oplevelse.

Jeg er så glad for at jeg tog med.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Glad for jeg tog med er publiceret 31/01-2010 00:07 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.