14 år siden

En god uge, lidt stress og terninger

Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 18 dage siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Arbejdet er godt for tiden. Jeg glæder mig til næste opgave..... hørte vi det. JEG GLÆDER MIG... men det er vist også på tide, for ellers har der været rimeligt mange rutineopgaver i den seneste tid.

Så er der noget med bestyrelsen i foreningen, der trykker voldsomt. Irriterer og gør mig lidt ked af det. Håber det falder på plads snart. Føler det er mit ansvar, fordi en anden pige og jeg ligesom startede med at tage teten. Mmm. Det SKAL falde på plads. Og det ER ikke mit ansvar alene. Husk det frken!

En gammel ven har ringet og spurgt om jeg vil ud til anden gammel ven at spise imorgen. Det er sødt... jeg havde egentlig en anden aftale, som var sjov. Men jeg kan vist ikke være andet bekendt. Det er så sjældent han er hjemme i Danmark.

SMS'ede en del med fyr igår. Hans kæreste er i Norge, og så skriver han til mig. Kan ikke lade være med at smile lidt. Forleden havde han også billedet, hvor han opholder sig på mit værelse, på sin profil på facebook. Som en lille hilsen. Og han havde kommenteret et indlæg, hvor vi ellers ikke skriver på hinandens vægge.

Det kan godt være det ikke er helt stuerent, men jeg bliver sgu glad for sådan et lille virtuelt knus fra fortiden.


Terningemanden sætter nogle spor. Det er sådan en bog alle drenge jeg kender, læste da de var sidst i gym eller i starten af tyverne. Et par af dem prøvede at leve 'efter terningen'. Det er pudsigt, den er fra starten af 70'erne og lugter meget sådan, men alligevel på en lidt mere spidsfindig måde. Noget med at hovedpersonen Luke, som er psykiater, keder sig. Ved et tilfælde får han udviklet sin terninge-teori, og mener at vi er alt for bundne til vores 'jeg' og derved ikke får udlevet alle elementer af vores potentialer.

Måden at komme ud over det på er ved i alle valgt at skrive fx 6 valgmuligheder ned, knytte dem til antal øjne, og så ellers kaste terningen og gøre hvad den byder en at gøre. Det er klart at de 6 valg. man skriver ned, er nogle der kommer fra en selv. Men det er indfald, som man ellers til daglig ville undertrykke, mener hovedpersonen.

Eftersom hovedpersonen er en 35-årig mand, er der rimeligt mange indskydelser, der handler om sex, og en overraskende stor del af bogen handler om sex, uden at handle om det. Kan alligevel ikke lade være med at grine af alle mine venner, der har læst den da de var unge. Hi hi, tror fanden den var så interessant. Nice dream. Hver gang hovedpersonen drømmer om at score eller have sex, skriver han det som option, og naturligvis sker der mere fis og ballade end der ellers ville have gjort. Det har ikke været svært at identificere sig med som 20-årig.

Men hvad med mig, der er 35. Ja jeg kan jo ikke skrive på sedlen, at jeg vil forlade min kone og gå ned og voldtage naboen, der i øvrigt gerne i bogen ville voldtages...og den slags. Men i virkeligheden tænker jeg, at det kunne være sjovt at prøve for simpelthen at få fingeren ud og gøre noget - agere, handle. Nogle gange tænker jeg utroligt mange tanker, men kommer ikke videre. Det kunne være helt i det små.

1) Vakse tøj
3) Stå på skøjter
3) Ringe til veninde og drikke kaffe
...osv. småting, der skal gøres, som man ikke gider, og sjove ting, som man bare ikke lige altdi får gjort.

Og så er det springende punkt naturligvis, at man skulle gøre det, når man havde kastet terningen. (Ja, lad mig endelig holde sætningen i konjunktiv!) Jeg tænker daglig tusinde ting, jeg kunne/burde gøre... både sjove og kedelige, men så ender jeg af en eller anden grund med at gå tidligt i seng... og ja, fx læse Terningemanden. Ha, det her bider vist sig selv i halen.

Nå, jeg kunne så vove mig ud i andre lidt mere betydningsfulde sager, der vedrører job, udd., landet jeg bor i osv. bagefter.

Bogen er morsom. En anelse repetativ. Personerne hamrende egoistiske og tjah. Det har passet meget fint at læse den i små doser. Om ikke andet så er det rigtigt, at den indeholder stof til eftertanke.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En god uge, lidt stress og terninger er publiceret 05/02-2010 07:57 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.