13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 16 dage siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Min lillesøster spiller 1. damesingle i Danmarksserien..
Vi nåede kun et enkelt sæt, men jeg vandt..
Det irriterer mig lidt, for hun burde have givet mig lammetæv.. Ihh..

Drengene kom som aftalt - til tiden endda.. Noget videre fantastisk.. Og det var nogle gode kampe.. Der kom et par kommentarer da vi tævede dem.. Gnæk! Pigerne bør absolut ikke kunne tæve drengene - næh, men det var immervæk faktum.. Jeg elsker når det er en god makker jeg har, og gode modstandere.. Jeg elsker når spillet lige bliver løftet op et tempo jeg bare savner helt utroligt meget.. Blev varmet ordentligt op, og hverken armen eller knæene har drillet i dag.. Til gengæld væltede vi rundt alle fire, fordi gulvet var støvet.. Støv er mega irriterende! Jeg nåede et par bolde jeg ellers have givet op på, fordi jeg gled det sidste stykke.. Nederen, nederen, nederen.. Hvis det så bare hjalp at feje gulvet, men næh nej.. Ikke tilfældet..

Vi fik os nogle gode mix-sæt.. Det gik lyn-hurtigt i duellerne.. Jeg elsker den der særlige følelse i hovedet, når man skal overdøve refleks-returneringerne der ligger gemt i lillehjernen, og som modstanderne kender og derfor er klar på.. Det er fedt når mix-drengen på den anden side af nettet smasher og forventer en halvdårlig lige opsamling retur, som han kan gå frem og slå ned på.. Og hvad kommer der retur.. Lang opsamling til baghånd så han er sat på halen.. Muahahaha.. Så er badminton fantastisk.. Selvfølgelig er det mega irriterende når jeg bliver fanget i noget lignende, men det VED man jo.. Og jeg KAN simpelthen ikke lade være med at grine, eller i det mindste storsmile, når jeg bliver fanget på det forkerte ben.. Eller som i dag, troede jeg skulle stoppe ved sidelinien, men endte med at vælte og trille over på nabo-banen, fordi det jeg startede med at glide i gik over i være noget klisterstads.. Bum bummelum.. Ha ha.. Man kan klage til halinspektøren - men når alle og enhver kan booke, jamen så kommer hallen hurtigt til at se ud derefter.. Hvem har også saftevand med til badminton?

Resten af i dag skal gå med kemirapporten der giver mig grå hår.. Jeg forstår ikke de vi bliver spurgt om, og min makker er i samme båd.. Ligeledes er gældende for de to andre der også har lavet øvelsen.. ÆV!!
Jeg har en times stædighed tilbage at bruge på den, og så er jeg nødt til at skifte over og læse resten af dagen.. Jeg glæder mig til at komme over og sidde i puderne og slappe lidt af..

Jeg har slået håret ud..
Noget jeg ellers aldrig gør..
Det føles skønt..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Matchbold.. er publiceret 07/02-2010 16:23 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.