14 år siden

Broken family

Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 6 dage siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 22 dage siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 18 dage siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Jeg havde skrevet gangske meget i min dagbog lige før og så gik min somputer ned. Træls. Det gør den ret nemt efterhånden pga. for meget varme. Træls.

Nu begynder jeg forfra på historien. Min familie falder fra hinanden.

Det begyndte vel med mine forældres skilsmisse. Så fandt far sig en ny kone efter nogle år som mobbede mig og min søster. Min søster græd ofte og lidt sjældnere. Så blev de skilt. Jeg var glad for at blive Anette kvit men sært nok udviklede min søster siden et godt forhold til hende.
Siden har min far gjort mere ud af sin store hobby - at gå på værtshus. Min søster der gerne ville prøve at gøre mere ud af forholdet til vores far flyttede ind hos ham for over et år siden. Dernæst fik hun en alvorlig depression hvor hun nærmest blev en zombie og en nat ringede hun grædende til mig og snakkede om at ville "gøre noget rigtig dumt". Hun er nu på lykkepiller og går til psykolog. Det begynder at gå fremad. I mellemtiden har hun ikke kunne have styr på uddannelse eller job.

I sommers fik jeg så at vide at min far havde fundet en ny kæreste. Jeg var glad på hans vejne. Håbede på at det måske kunne give ham lidt mere styr på sit liv og vi ville se mere til ham, for det var da en god ting der kom ud af det sidste gang. Men jeg så hende ikke før efter jul. Ved samme lejlighed fik jeg introduceret min egen kæreste fra maj måned til min far. Siden har jeg ikke set ham/dem. Min far er svær at arrangere noget med.

Efter at min søster har holdt sig hjemme hos mor i forbindelse med depressionen er hun så igen "flyttet" tilbage til far. Jeg troede at det gik fint.

Men sagen er at i kommende weekend er vi alle inviteret til farmors 70 års fødselsdag på hotel og med overnatning. Jeg tror farmor glæder sig meget. Fordi det foregår i en anden by har jeg forsøgt at arrangere fælles kørsel med min søster og hendes kæreste da han har en bil. Så i dag ringer jeg for at få detaljerne på plads og får meddelelsen at det ved min søster ikke om bliver til noget. Hun vil nemlig ikke med hvis fars nye kæreste, Anke, kommer med. Hvorfor ikke? Fordi Anke har truet min søster med tæsk og kaldt hende for so. Jeg kan egentlig godt forstå min søster så. Det værste er at hun har gjort det flere gange. Tilsyneladende har min far hørt det og også min mor. Mange ting kan man måske sige om min far, men han er faktisk på grænsen til at være anstændig normalt og jeg havde aldrig troet at han ville acceptere den slags. Pt. kan Lonnie ikke få et svar ud af ham om Anke kommer med til festen eller ej. Burde hun ikke smides på porten?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Broken family er publiceret 09/02-2010 19:10 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.