Fyret og sluttet et venskab..

Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 6 dage siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Korthuset er væltet, så godt og grundigt det kunne i dag.

Jeg startede med at komme på arbejde med røde øjne fordi jeg har besluttet at ende mit venskab med Jydepigen. Hun er i alle de år jeg har kendt hende, blevet uvenner med folk og skabt splid og intriger, og nu gik det ud over hendes to bedste veninder - mig og Anne.

Jeg vil ikke finde mig i det mere, og jeg har ikke savnet hende i den tid vi ikke har haft kontakt, så da hun lavede det sidste 'stunt' for et par dage siden, valgte jeg at sige stop. Det er en lang historie, men hun har virkelig trådt på mig, og hun tænker kun på sig selv og sine behov. Hun dræner folk og har ingen situationsfornemmelse.

Det er synd for hende, for hun graver sin egen grav, men det går ud over mange mennesker denne gang, for vi er medlem af en tøseklub, som alle er blevet involveret nu. De synes ikke at det er fedt, men jeg blev nødt til at melde ud, at hvis hun vil tilbage i klubben nu, er jeg ude.

Efter frokost lykkedes det mig at tænke på noget andet og komme nogenlunde ovenpå igen, men skulle så til møde med chefen og der fik jeg en 'heads-up' på, at hvis jeg ikke havde fundet et andet job inden 30. april, ville jeg få en fyreseddel. Der er 4 andre i samme situation, min chef har selv valgt at sige op, og så kan vi skyde skylden på 'tiderne', men det er fandeme stadig ikke sjovt...

Vi får nøglerne til huset på torsdag og hvem vil ansætte en kvinde i den fødedygtige alder, som lige har købt hus med kæresten? Lige nu er jeg dog fortrøstningsfuld og er mere lettet over at finde ud af hvad der foregik end noget andet. I morgen bliver jeg måske ked af det, men i forhold til Jydepigen føler jeg at jeg har gjort det rigtige og jeg vælger at se fyringen som en chance for at finde på noget andet, som jeg bliver gladere for.

Men pis os' alligevel... er træt af kaos og problemer. 2010 bliver året hvor jeg vil finde ro.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fyret og sluttet et venskab.. er publiceret 09/02-2010 22:55 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.