Postkasser og håndværkere...

køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
9 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
1 måned, 16 dage siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Damn! Må vist lære at tjekke postkassen lidt oftere end bare én gang om ugen...

Kl halv 8 imorges stod der pludselig en håndværker... Han havde åbenbart lagt en besked i min postkasse i fredags om at han ville komme...
For et års tid siden (lige før vi flyttede ind) er alle døre og vinduer skiftet ud her hvor vi bor, og nu et år senere har vi så allesammen skulle udfylde en fin lille seddel om hvorvidt tingene var i orden (en seddel som jeg også først opdagede ude i postkassen, da formanden for boligforeningen stod derude og sagde at jeg var den eneste hun ikke havde hørt fra). Jeg har så både problemer med hoveddør og køkkenvindue, og det kom han så for at ordne.
Og køkkenet og stuen flød (vi havde mine forældre til spisning igår, og jeg var så træt da de var gået og ungerne puttet, så jeg tænkte, at det kunne jeg da bare tage imorgen), vi var så også allesammen lige på vej ud af døren, fordi de store skulle i skole, og Bo skulle til sit specialeværksted hos sin far. OG jeg sad og ammede fordi Erik selvfølgelig skulle spise før vi gik ud på en halv times tur, hvor han gerne plejer at falde i søvn og sove de næste tre timer.
Nåh, men for at sige sandheden så var jeg glad for at kunne flygte fra scenen, og først komme tilbage, når de var ved at være færdige. De kommer så imorgen med en ny skinne tiol mit vindue - men så er jeg i det mindste forberedt!

Og så skal jeg i mødregruppe her om en times tid. Håber jeg når at blive færdi med næste kapitel inden da. Det er to uger siden jeg blev færdig med sidstekapitel og så har det hele bare været kaos siden. Der skal godt nok ikke meget ustabilitet ind i hverdagene før det at skrive nærmest er en umulighed!

Og nu vil jeg lige gå ud og tømme min postkasse tror jeg ;)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Postkasser og håndværkere... er publiceret 10/02-2010 09:09 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.