Brok og mer' brok!

De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
9 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
7 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Aarg!!
NU er jeg træt af sne!
Lad det så være sagt!
Jeg synes det er smukt, jeg synes det har været dejligt at opleve en sådan snefuld vinter. Men NU er jeg træt af det.
Og jeg er træt af at bo i en lillebitteby med smalle fortove, når det er vinter!!
Det er ganske simpelt en krig uden lige at mase den dér barnevogn frem. Og møder man folk der skal den anden vej er man på den. For barnevognen fylder hele den lille stribe fortov der er tilbage.
Endnu værre er det, når man skal krydse vejen, for sneen der er blevet fejet væk, ligger nu som en mur på hver side af fortovet, nemt nok for en fodgænger, man nærmest en umulighed for en barnevogn! Der er enkelte steder hvor det er muligt at krydse over (ikke nemt og hurtigt men dog muligt), men (og her kommer det næste store irritationsmoment) når 8 ud af 10 forældre vælger at køre deres små pussenusser i skole, så er der et trafikkaos uden lige når klokken er 8. Dvs. at der sjældent kommer et hul mellem biler hvor man kan komme over, og da vi jo ER en lillebitte by, er der hverken fodgængerfelter eller lyssignaler - hvad skal man dog med DET??!?!
De få steder, hvor det er muligt at komme ud over fortovet med barnevogn, ligger desuden ikke alle lige godt, så det er ikke det store udsyn man har. Og skynde sig ned og op kan man ikke. Det ene sted stod jeg fem gange her til morgen da jeg fulgte ungerne i skole og troede, at nu kunne jeg komme over, skyndte mig så meget jeg nu kunne at okse forhjulene ned på vejen, så reste af barnevognen kunne følge efter, og så kom der lige en stime på 4-5 biler, og jeg måtte skynde mig at hive barnevognen tilbage. Og da jeg endelig kom over tog det også en god bid tid at få barnevognen op på den anden side igen...
På vejen hjem igen, måtte jeg opgive det selv samme sted, fordi der blev ved med at komme biler fra den ene side, og jeg kunne ikke se dem før de var der. Så jeg måtte gå længere op ad vejen til et sted med bedre udsyn. Her havde vi så bare snemuren til at spærre igen (og fortovet på den anden side af vejen holdt op her, så jeg skulle over!). Det endte med at jeg måtte parkere barnevognen på den ene side, og selv gå over og sparke mure lidt ned. Det lykkedes til gengæld også nogenlunde. 20 meter længere oppe af vejen var der så et fjols, der på et elle andet tidspunkt inden for de sidste 20 minutter, havde valgt at køre sin bil igennem muren og op på fortovet og siden kørt igen... Altså var hele snemuren nu væltet ind over fortovet. GRRRR!
Ligesom den spade, der oppe ved skolen, hvor kaosset er allerværst, havde parkeret oppe på fortovet, så en fodgænger ganske vist kunne mase sig forbi, men en barnevogn måtte gå ud på vejen. Ikke fantasisk sjovt!

Hmmm... Kan mærke jeg er lidt irritael her til morgen!!
GRRRRR!!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Brok og mer' brok! er publiceret 09/02-2010 09:04 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.