Brok og mer' brok!

Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 17 dage siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
15 dage siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 9 måneder siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 11 dage siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
3 måneder, 2 dage siden
Danmarks skønhed
Halina Abram...
6 dage siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
16 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Aarg!!
NU er jeg træt af sne!
Lad det så være sagt!
Jeg synes det er smukt, jeg synes det har været dejligt at opleve en sådan snefuld vinter. Men NU er jeg træt af det.
Og jeg er træt af at bo i en lillebitteby med smalle fortove, når det er vinter!!
Det er ganske simpelt en krig uden lige at mase den dér barnevogn frem. Og møder man folk der skal den anden vej er man på den. For barnevognen fylder hele den lille stribe fortov der er tilbage.
Endnu værre er det, når man skal krydse vejen, for sneen der er blevet fejet væk, ligger nu som en mur på hver side af fortovet, nemt nok for en fodgænger, man nærmest en umulighed for en barnevogn! Der er enkelte steder hvor det er muligt at krydse over (ikke nemt og hurtigt men dog muligt), men (og her kommer det næste store irritationsmoment) når 8 ud af 10 forældre vælger at køre deres små pussenusser i skole, så er der et trafikkaos uden lige når klokken er 8. Dvs. at der sjældent kommer et hul mellem biler hvor man kan komme over, og da vi jo ER en lillebitte by, er der hverken fodgængerfelter eller lyssignaler - hvad skal man dog med DET??!?!
De få steder, hvor det er muligt at komme ud over fortovet med barnevogn, ligger desuden ikke alle lige godt, så det er ikke det store udsyn man har. Og skynde sig ned og op kan man ikke. Det ene sted stod jeg fem gange her til morgen da jeg fulgte ungerne i skole og troede, at nu kunne jeg komme over, skyndte mig så meget jeg nu kunne at okse forhjulene ned på vejen, så reste af barnevognen kunne følge efter, og så kom der lige en stime på 4-5 biler, og jeg måtte skynde mig at hive barnevognen tilbage. Og da jeg endelig kom over tog det også en god bid tid at få barnevognen op på den anden side igen...
På vejen hjem igen, måtte jeg opgive det selv samme sted, fordi der blev ved med at komme biler fra den ene side, og jeg kunne ikke se dem før de var der. Så jeg måtte gå længere op ad vejen til et sted med bedre udsyn. Her havde vi så bare snemuren til at spærre igen (og fortovet på den anden side af vejen holdt op her, så jeg skulle over!). Det endte med at jeg måtte parkere barnevognen på den ene side, og selv gå over og sparke mure lidt ned. Det lykkedes til gengæld også nogenlunde. 20 meter længere oppe af vejen var der så et fjols, der på et elle andet tidspunkt inden for de sidste 20 minutter, havde valgt at køre sin bil igennem muren og op på fortovet og siden kørt igen... Altså var hele snemuren nu væltet ind over fortovet. GRRRR!
Ligesom den spade, der oppe ved skolen, hvor kaosset er allerværst, havde parkeret oppe på fortovet, så en fodgænger ganske vist kunne mase sig forbi, men en barnevogn måtte gå ud på vejen. Ikke fantasisk sjovt!

Hmmm... Kan mærke jeg er lidt irritael her til morgen!!
GRRRRR!!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Brok og mer' brok! er publiceret 09/02-2010 09:04 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.