mange lange bange sange

Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Det giver mig gåsehud at se tv i disse dage. Men jeg kan ikke lade være med at sidde fast i sofaen og skrue op for tv´et, når jeg bevæger mig ud i køkkenet. Det fascinerer mig. Det skræmmer mig. Er jeg krigsliderlig, eller vil jeg bare gerne vide hvornår fa´n jeg skal springe i et beskyttelsesrum?...HVOR er der egentlig et henne?

Jeg kan sgutte lide krig. Jeg er fundamentalt imod krig, som andet end forsvar.Men jeg er ligeså meget imod Saddamskij. Så hvor skal jeg placere mig? Det er bare slet ikke nemt! Hmm.. Måske skal man bare ryste lidt på hovedet af USA og sige: "nå ja, jeg håber i vinder, nu i alligevel er gået i krig!", eller også skal jeg skrige "SVIN" af alt det hele og føle mig trådt på i min naive, ideologiske verden, hvor demokrati er...vigtigt.

Jeg vil vel egentlig bare gerne vide HVAD der skal ske bagefter? Hvorfor får vi ikke noget at vide om det? Bliver der et vacuum, hvor USA styrer landet til de finder een de kan indsætte som fungerende præsident? Een der synes det ville være kækt med olie-salg, nu hvor USA har syltet quota aftalerne, og i DEN grad omgåes de løfter, der blev giver under den tidl. regering om sænkning af CO2-udslip...DAMN it..

Jeg tænker sådan på min søn. Hvad er det for en verden han kommer til at vokse op i? Jeg kan huske mine forældre tit har spillet den der sang jeg ikke ved hvad hedder, da jeg var lille. "Vi voksne kan osse være bange, og synge mange lange bange sange. Der er så meget man skal passe på. Jeg har jo dig som jeg skal passe på".... Og sådan har jeg det lige nu. Jeg ER sgu bange. Hvad vil jeg vise mit barn? Hvad vil jeg have han skal leve med/for/som ? Og kommer han til at kæmpe for at overleve i en verden jeg/vi ødelagde? Er det umulige tanker jeg har?

Skal jeg sætte det i perspektiv? For mig selv? Være "ulogiker"?

Jeg tror jeg vil lade være... det nytter jo intet, gør det? Men jeg ved hvad jeg kan gøre. Jeg kan stemme. HVOR JEG DOG FORBANDER JEG IKKE VAR I STAND TIL AT STEMME SIDSTE GANG...

Jeg stemmer NÆPPE på V, K eller DF...

*basta*

men indtil da vil jeg bare synge...

mange lange bange sange

Maps: hvis nogen kender tekst og forfatter til sangen, vil jeg blive overlykkelig hvis i ville sende det til submizzed@hotmail.com

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget mange lange bange sange er publiceret 21/03-2003 17:26 af Maya Submizzed Ryom (submizzed).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.