Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
10 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
8 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
5 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Vil du se noget cool? Så gå en tur på youtube og se et par klip med supercooling..
Hvis man køler meget langsomt på helt rent vand (vandhanevand er ikke nødvendigvis helt rent i denne sammenhæng) kan man opleve at vandet ikke fryser - men superkøler.. Dvs. at der ikke dannes iskrystaller før vandet bringes i bevægelse eller tilsættes forurening, i dette tilfælde ville en iskrystal være nok.. Til gengæld fryser vandet så omgående..

Det er lidt nørdet, men god underholdning.. Man bliver lidt fascineret af verden engang imellem (med udgangspunkt i fasediagrammet for vand!)

Det er en god eftermiddag.. Var til lægen med knæet der nu mirakuløst ikke fejler noget som helst.. Intet.. Han hev og sled i knæskallen, konstaterede min hybermobilitet som så mange andre læger før ham har gjort - og mente ellers jeg var en sej "lille en".. Eftersom jeg jo havde behandlet min skade ganske korrekt.. Køling, piller mod muskelsmerter og noget betændelsesnedsættende gel.. Og ellers solide mængder varmecreme ved sport.. Jeg kunne have givet manden en kæmpe krammer da jeg gik derfra.. Har lige fundet nummeret til træneren på den anden klubs A-træning.. Jeg kunne jo komme til prøvetræning om - tja - to uger? Må have snakket med ham i hvert fald.. Det kribler i alle mine badminton-lemmer for at komme afsted..

Er ved at tjekke min løn for de sidste par måneder - det er godt nok ikke for hvide mennesker at gennemskue, der er ikke noget at sige til at nogen bliver snydt i det regnskab!!

Har spist pizza i dag og i går.. For at arbejde hen mod et tomt køleskab når jeg tager hjem på ferie - og det lykkedes lige så stille og roligt.. Fryseren går også langsomt, men sikkert, mod mere og mere tom.. Det virker som en slags "orden" at få tømt helt i bund - plus det giver mig en rigtig god mulighed for at fylde op igen med de ting jeg primært bruger og de ting jeg gerne vil have plads til.. Dvs. kød og frosne grønsager.. Må opgive de friske - jeg får det ikke brugt til tiden.. Min uge er ganske enkelt ikke konstrueret på en måde så jeg når det.. Der er for mange aftener hvor jeg kommer sent hjem til at jeg gider at lave mad - og salat er noget bøvl - for man gider jo heller ikke have det samme ti dage i træk.. I aften står den på den sidste hjemmebagte pizza, plus avocado med rejer og en sjat kvark der trænger til at blive brugt.. Det nærmer sig perfekt timing, I like!

Jeg dropper gevær-daten i morgen.. Og hvis han skriver til mig igen, må jeg jo bare bide ham af med at jeg ikke har jagttegn.. Mænd onanerer - jovist - men det vil jeg bare ikke vide om et date et par dage inden jeg skal ud med.. Ud til venstre - videre i game't.. Der ryger nogle stykker gennem "filteret" men det er nu meget sjovt.. Og lidt creepy når man får fat i en der i hvert fald ikke er hvad han foregiver sig for at være.. Hvordan kan manden have arbejdet i samme firma i 27 år når han kun er 25? Hovsa..

I morgen byder i stedet på skole, hvilket minder mig om at jeg bør læse lektier, sort rengøring samt vagter hele weekenden i hjemmeplejen.. Sweet, sweet, sweet.. Kort aftenvagt fredag, dobbeltvagt lørdag, dagvagt søndag, holdkamp søndag, dagvagt mandag, børnetræning mandag, egen træning - hjem og sove og pakke og så afsted til Fyn tirsdag morgen.. Perfekt!!
Jeg har ingen aftaler, udover træning med lillesøster, og jeg nægter at lave så meget som eneste derudover..

Det er en knaldhamrende god torsdag! Lillefredag for pokker.. Faktisk allerede weekend!! ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Supercooling er publiceret 25/02-2010 17:08 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.