Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 23 dage siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
brænde
Peter
9 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Vil du se noget cool? Så gå en tur på youtube og se et par klip med supercooling..
Hvis man køler meget langsomt på helt rent vand (vandhanevand er ikke nødvendigvis helt rent i denne sammenhæng) kan man opleve at vandet ikke fryser - men superkøler.. Dvs. at der ikke dannes iskrystaller før vandet bringes i bevægelse eller tilsættes forurening, i dette tilfælde ville en iskrystal være nok.. Til gengæld fryser vandet så omgående..

Det er lidt nørdet, men god underholdning.. Man bliver lidt fascineret af verden engang imellem (med udgangspunkt i fasediagrammet for vand!)

Det er en god eftermiddag.. Var til lægen med knæet der nu mirakuløst ikke fejler noget som helst.. Intet.. Han hev og sled i knæskallen, konstaterede min hybermobilitet som så mange andre læger før ham har gjort - og mente ellers jeg var en sej "lille en".. Eftersom jeg jo havde behandlet min skade ganske korrekt.. Køling, piller mod muskelsmerter og noget betændelsesnedsættende gel.. Og ellers solide mængder varmecreme ved sport.. Jeg kunne have givet manden en kæmpe krammer da jeg gik derfra.. Har lige fundet nummeret til træneren på den anden klubs A-træning.. Jeg kunne jo komme til prøvetræning om - tja - to uger? Må have snakket med ham i hvert fald.. Det kribler i alle mine badminton-lemmer for at komme afsted..

Er ved at tjekke min løn for de sidste par måneder - det er godt nok ikke for hvide mennesker at gennemskue, der er ikke noget at sige til at nogen bliver snydt i det regnskab!!

Har spist pizza i dag og i går.. For at arbejde hen mod et tomt køleskab når jeg tager hjem på ferie - og det lykkedes lige så stille og roligt.. Fryseren går også langsomt, men sikkert, mod mere og mere tom.. Det virker som en slags "orden" at få tømt helt i bund - plus det giver mig en rigtig god mulighed for at fylde op igen med de ting jeg primært bruger og de ting jeg gerne vil have plads til.. Dvs. kød og frosne grønsager.. Må opgive de friske - jeg får det ikke brugt til tiden.. Min uge er ganske enkelt ikke konstrueret på en måde så jeg når det.. Der er for mange aftener hvor jeg kommer sent hjem til at jeg gider at lave mad - og salat er noget bøvl - for man gider jo heller ikke have det samme ti dage i træk.. I aften står den på den sidste hjemmebagte pizza, plus avocado med rejer og en sjat kvark der trænger til at blive brugt.. Det nærmer sig perfekt timing, I like!

Jeg dropper gevær-daten i morgen.. Og hvis han skriver til mig igen, må jeg jo bare bide ham af med at jeg ikke har jagttegn.. Mænd onanerer - jovist - men det vil jeg bare ikke vide om et date et par dage inden jeg skal ud med.. Ud til venstre - videre i game't.. Der ryger nogle stykker gennem "filteret" men det er nu meget sjovt.. Og lidt creepy når man får fat i en der i hvert fald ikke er hvad han foregiver sig for at være.. Hvordan kan manden have arbejdet i samme firma i 27 år når han kun er 25? Hovsa..

I morgen byder i stedet på skole, hvilket minder mig om at jeg bør læse lektier, sort rengøring samt vagter hele weekenden i hjemmeplejen.. Sweet, sweet, sweet.. Kort aftenvagt fredag, dobbeltvagt lørdag, dagvagt søndag, holdkamp søndag, dagvagt mandag, børnetræning mandag, egen træning - hjem og sove og pakke og så afsted til Fyn tirsdag morgen.. Perfekt!!
Jeg har ingen aftaler, udover træning med lillesøster, og jeg nægter at lave så meget som eneste derudover..

Det er en knaldhamrende god torsdag! Lillefredag for pokker.. Faktisk allerede weekend!! ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Supercooling er publiceret 25/02-2010 17:08 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.