Planlægning, planlægning, planlægning..

Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg kan godt lide at vide nogenlunde hvad jeg har at se frem til..

Specielt når det kommer til madudgifter..
Jeg er rimelig god til at planlægge og få brugt op af de forskellige ting - Snutten - har jeg på fornemmelsen - køber bare efter lyst - men hendes pengepung er også noget tykkere end mig.. Det er lidt sjovt..

"Jamen, det køber vi da bare" - klart klart - og jeg har det stående i skabet så jeg kunne også bare tage det med og så er de seks hundrede på basisting lyn hurtigt sparet? Og jeg kunne estimere behov for mel og alt det andet skvætskvit i stedet for en simpel gang sjus - som er dømt til at mislykkedes fordi jeg ikke har 25 års erfaring endnu.. Hehe.. Jeg morer mig..

Ved ikke om hun drømmer om at vi skal ud og spise hver dag - det skal vi ikke.. Hun drømmer om en tur til Tyskland ved jeg, det skal jeg ikke - men synes helt klart at hun skal tage veninde 3 med, der gerne ville afsted.. Så kan jeg invitere bedsteforældrene på frokost imens de er væk tænker jeg - ellers aftensmad forudsat at de kører sent..

Hvis hun gerne vil have indflydelse på maden, den kære Snut, og det håber jeg da at hun vil, jamen så må hun komme med nogle inputs altså.. Krydderier er svinedyre.. Hvis man tænker sig lidt om kan det gøres så utrolig nemt..

Det hele skal (kunne) være i en kuffert, en taske og en rygsæk.. Det kan det også sagtens.. Er der større behov end det, må noget af det ganske enkelt blive hjemme..

Det er egentlig sjovt, det her planlægningshalløj.. Jo strammere budgettet er, jo mere patent er jeg med min planlægning.. Og jo bedre er jeg til at overholde planen.. Snutten er stik modsat, fordi penge ikke er et problem.. Det kan kun blive underholdende.. Hehe..

Hele den pukkelryggede er oppe og kører over at jeg kommer hjem.. Uden egentligt at komme hjem.. Der er krise på Fyn..!! STOR krise..!!
Shit altså, jeg orker det ikke..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Planlægning, planlægning, planlægning.. er publiceret 01/03-2010 23:00 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.