flytte til eller...nej

Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
12 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Det er en underlig ting for mig, at være forelsket lige for tiden, for jeg er meget mere klar over hvor jeg står, end jeg har prøvet før. OGså i forhold til hvad jeg vil være med til, og hvordan jeg vil have at tingene skal se ud.

Jeg vil have, at det skal være bare "lidt" som jeg vil have det denne gang. Be om. Jeg vil ikke flytte. Det er som om det er uoverskueligt at skulle flytte Thor fra alt det han kender og bytte hans miljø ud med et andet, nu hvor han er ved at være en afbalanceret knægt, som man efterhånden ved hvor man har. At putte ham ind i en lejlighed i en fremmed by, fremmede mennesker og... Jeg tør ikke.

Kæresten fokuserer meget på det økonomiske, hvor jeg mener "at det sagtens kan gå", men jeg forstår godt at han vil have nogle svar. SÅ nu har jeg skrevet og spurgt en advokat om hvad det vil betyde for ham og os at flytte sammen. Så kan jeg da give nogle mere reelle svar. Og så har vi noget at gå ud fra i vores samtaler.

FOr det er vist ved at være mere seriøst det her mellem ham og jeg. Både og. For vi vil gerne her og nu, men TØR ikke. Brændt barn skyer ilden, ikk? Men hvis ikke vi tør nu, hvornår tør vi så? Kan jeg tillade mig at sætte en dato på for "beslutningen"? En deadline?

jeg er for ivrig... For... for meget...men angst.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget flytte til eller...nej er publiceret 31/03-2003 12:07 af Maya Submizzed Ryom (submizzed).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.