14 år siden

Det strammer til og er hyggeligt

Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Sol, løbeture, god mad, yoga. Min søsters dejlige kæreste, der siger sjove replikker og letter stemningen over det hele og laver fantastisk mad.

Mor og far, der bliver frygteligt gamle. Sherry og morbide skændsmål, vi andre griner af. Far vil i de ukendtes grav, og mor vil spredes over sin hjemskov. Det er ulovligt. Mor bliver vrissen, siger til ham 'Du er sgu også så lovlydig'. Og siger til os andre: 'Han kan da bare komme med mig'. Åh de er til at slå sig på lårene over.

Storesøster havde ikke fået at vide, at lillesøster holder navnefest, og at kæresten har friet. Hun føler sig udenfor. Jeg har dårlig samvittighed. Helt frygteligt. Det gør ondt. Jeg kan ikke rigtigt gøre for det. Jeg er bare ikke så tæt med hende, som med lillesøster. Lillesøster og jeg ligner hinanden og er hinandens modsætninger. Storesøster er storesøster.

Jeg, A mennesket kæmper voldsomt hver aften, for ikke at gå helt kold kl. 21.30. Til aften gik jeg en tur. Mor ville med. Hun spurgte om jeg kendte til netdating (!? - Hold nu mund!). En venindes datter, der lige var blevet skilt har ligeså hurtigt fundet en ny mand og skal nu flytte sammen. Jamen tillykke. Det var da godt hun nåede at opleve bare et halvt voksent år alene, tænker jeg inde i mig selv. Ved egentlig ikke hvorfor.

Nevø på 5 spurgte tidligere på dagen 'Moster, hvorfor har du ikke en kæreste'. Tænkte et splitsekund på noget med at jeg, da jeg var lille, aldrig kunne vælge, hvilken is jeg ville have.... Mmm svarede at jeg havde haft en, men at vi skændtes for meget. Og så snakkede vi ikke mere om det. I sin tid spurgte samme nevø om J var kommet i himmelen. Det kan han ikke huske idag.
Moster bliver ikke så nemt forelsket. Moster bliver gammel alene. Sådan er det vist bare.

Jeg holder meget meget af min familie. I aften har vi virkelig grinet og hygget os. Men det er også hårdt med den jalouxi mellem os søstre, og hårdt at se mine forældre... mor blive så gammel. Hun er lattermild og god til at grine af sig selv. Men det er hårdt for os alle.

Nevøer og niecerne er begyndt virkelig at nå mit hjerte. Nevø på to har denne weekend samme stemme som Stampe i Bambi. Kors hvor er det til at smelte over. Og store nevø tegner. Og lille niece er så sød når hun vågner om morgenen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det strammer til og er hyggeligt er publiceret 04/04-2010 00:30 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.