14 år siden

SU eller fuldtidsindtægt?

Еnke
Halina Abram...
6 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
9 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
11 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
I dag er det køligt. Øv! Jeg havde håbet på solkinsvarme ligesom i går, så jeg kunne sidde og fange strålerne ved Zürich sø mens jeg tegnede mine portæt-tegninger og måske endelig kom i gang med at skrive de skide postkort som jeg har fået købt og som skal sendes. Men skal alligevel derind for at købe Schüssler saltz-tabletter til Grossi og pumpernikkel til mig. Jeg er jo sådan en som ikke rigtig har noget liv da jeg ikke kan spise HVEDEMEL. Dét er en svær ingrediens at undgå kan jeg fortælle.

I forgårs fik jeg svar fra Teater & Performancelinjen, hvor de fortalte at de nu har skrevet mig på listen til at starte dér efter sommer, som jeg så gerne vil. Yes er det! Men samtidig med det har jeg også fået en stilling i en Rudolf Steinerbørnehave på Michael Skolen, min gamle skole, hvilken jeg har en måned til at tænke over. Hvad skal jeg dog sige ja tak til? Til 5000 kr. udbetalt SU pr. måned hvis jeg vælger teater eller en fuldtidsindtægt hvis jeg vælger børnehaven??
Hvad vil jeg egentlig helst? begynde på en helt ny hverdag, ny verden, nye mennesker, og lave det jeg elsker meget højt: teater og performance, og udvikle mig i dét og mig selv. ELLER vil jeg hellere begynde på en helt ny hverdag (og dog! hvor meget anderledes er den end nogle af de andre jobs jeg har haft? mere krævende ja, men..), ikke rigtig nye venner kun nye børn, samme sted som jeg har tilbragt min hverdag på de sidste 13 år, og flere penge om måneden?
Teater trækker mest i mig kan jeg mærke. Men det er et svært valg alligevel, da jeg til august-september flytter ind til byen i lejlighed med min kære veninde. Hvad skal jeg dog leve af??? nok er der bær på buskene og æbler på træerne, men det varer jo ikke ved og kan man ikke leve af. For der skal da også være råd til en kjole eller to nogle gange, om ikke andet nogle SKO! og så en cosmopolitan eller flaske sprut i ny og næ ville heller ikke gøre noget. Overhovedet!

Hvad skal jeg vælge, hvad skal jeg vælge, HVAD SKAL JEG VÆLGE?? åhhh.
Måske jeg skulle få Grossmami til at lægge de tarotkort for mig? Det er jo et problem for mig det her, så.. ja.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget SU eller fuldtidsindtægt? er publiceret 22/04-2010 13:18 af ANNA EVA.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.