Barnedåb og Drømme

Min datters smukke sang
Ace Burridge...
9 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
7 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
6 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
8 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
7 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
8 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
5 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
6 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
13 år siden
Israel
Salomon
6 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
2 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
8 år siden
Ny Picanto
Peter
8 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
11 måneder, 27 dage siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
5 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
4 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
7 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
2 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
7 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
7 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
8 år siden
Pandekagekomfur
Peter
8 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
9 år siden
Så er der dåb på lørdag.
Drømte forleden nat, at det blev lørdag, men der ikke kom nogen gæster. Først troede vi, at alle gæster bare havde læst en time forkert på invitationen, men dagen gik og der kom ingen. Da det blev eftermiddag gik vi en tur rundt i byen med barnevognen, og en lidt tom følelse - og så kom jeg til at tænke på at vi ikke engang selv havde været oppe i kirken og få ham døbt alligevel. Og nu var det for sent :(
Så ringede Lene og spurgte hvor jeg blev af, for vi havde da haft en aftale i dag. Og så tog jeg ind til hende. Og kom halv sent hjem.
Næste morgen da vi vågnede, så vi ud af vinduet, at alle vores gæster var der, og var ved at slæbe drikkevarer ind, og bilen med den mad vi havde bestilt stod der også. det var tydeligvis en overraskelse, så vi lod som om vi ikke opdagede noget.
Alle vores gæster havde altså besluttet at overraske os ved at skyde hele arrangementet en dag, og de havde både aftalt med maden og med præsten at det blev rykket. For så var der ikke så meget vi skulle tænke på... Hmmm.
Da vi endelig kom op i kirken, opdagede jeg, at vi havde glemt at få Erik i dåbskjolen :O
Løb hjem efter den, og da jeg trådte ind i kirken med den, troede vores præst, at det var fordi vi nu var klar. Jeg havde tændt det elektriske lys i kirken, for bedre at kunne se, men i virkeligheden var det kun de levende lys der skulle være tændte.
Han havde kun fået dåbskjolen halvt på, (tror endda jeg brugte døbefonden som puslebord) da præsten trådte ind, fordi hun jo troede vi var klar. Og så slukkede hun igen det elektriske lys. Jeg skyndte mig at dække ham med kjolen, så det så ud som om han havde den helt på. Og så fik jeg øje på Christina, med sin fine kjole som hun har købt til dåben, fordi hun skal være gudmor. Og tænkte NEJ, det er da helt forkert, at jeg står her med ham, det er jo Christina der skal bære ham...

Kan ikke rigtig huske mere... Det var lidt kaotisk altsammen...
Og havde nok også noget at gøre med at jeg lørdag morgen (altså i lørdags i virkeligheden) stod op og mente at jeg skulle til Lenes fødselsdag, og lige ville skrive til hende og spørge om jeg kunne tage Helene med... Hvortil hun svarer "Det er altså først imorgen."
Ups.
Imorgen (altså søndag) skulle jeg jo til Christina og Kasper... Og vi havde jo aftalt den dag, netop fordi jeg ikke kunne lørdag, hvor jeg jo var til fødselsdag... Hmmm
Heldigvis skrev Lene kort efter, at jeg da godt måtte komme lørdag i stedet. Så Helene og jeg tog selv brød med, og så lavede Lene the, kakao og smoothies til os :)
Det passede hende heldigvis fint, at vi kom en dag tidligere, for hun har ikke så stor en lejlighed, og var lidt spændt på at se, hvordan vi allesammen skulle kunne være der...
...
Søndag tog vi jo så til Christina og Kasper... Men før vi tog afsted, brugte Helene lige en time på kræmmermarked, med et lille tæppe og ting hun er vokset fra... hun tjente da også 60 kr på den tid, så det var da fornemt :)
Derudover skete der spændende ting hos Christina og Kasper, som jeg vil komme ind på senere :)

Men nu vil jeg støvsuge... SUK!
(Har lavet et nyt 'mantra' til mig selv: "Jeg elsker at rydde op" - Håber på at det lykkes at overbevise mit sind om at det er sandt... Det ville da være herligt, hvis man kunne elske at gøre det, der ellers er en sur pligt - hmmm ;) )

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Barnedåb og Drømme er publiceret 03/05-2010 15:55 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.