14 år siden

"Sund på 30 dage" : START!

Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
7 dage siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Fik sendt mit brev til familien fra vuggestuen - og de elskede det. Fik takke SMS og derefter opringning. Moren havde ikke kunne læse brevet højt for sin søn (her kaldet W) fordi hun havde været så rørt, dejligt. Snakkede om løst og fast med hende i 15 minutters tid og aftalte at der ikke skulle gå alt for lang tid, før jeg skulle passe W. Er virkelig glad for de vil have mig, hun sagde at de havde været så glade for hvordan jeg havde taget mig af W. Nu går jeg så bare og venter på de ringer og booker tid hos mig!

Nåh ja, er blevet forlænget! Skulle faktisk stoppe på jobbet nu her, men har sgu fået en ekstra måned! Er så glad, er slet ikke klar til at sige farvel til alle ungerne. Seriøst, er helt tossede med dem. Overvejer faktisk at uddanne mig under det der pædagog fag. Ved bare ikke om det skal være vuggestue eller børnehave. Men skal i hvert fald specialisere mig i et eller andet. Tror enten det skal være musik, bare fordi det er for nice, eller noget med børn med psykiskeproblemer (læs: ADHD og den dur) pga. min lillebror (han lider af op til flere af den slags sygdomme og vil gerne være med til at lette børn med hans problemer).

Er vidst ved at blive mere klar i hveder mht. det der AB. Tror han er lidt kedelig... Vi er rigtig gode når der er andre og der er alkohol, men alene, tja... Synes stadig han er rigtig sød, og vi har stadig vildt god sex (det bedste jeg nogensinde har fået!), men tror så heller ikke det bliver til mere. Og det har jeg det faktisk ok med, på den næsten afklarede måde -om ikke andet.

1. dag i mit nye liv er ps startet. Har købt bog, der hedder noget i stil med: "30 dage til at blive slank og sund". Af hende der siger man bliver hvad man spiser... Har ved at kigge på hvad jeg har spist i dag, fundet ud af at mit chokolade forbrug giver job til mindst 100 neger børn i plantagerne - det er helt vildt så meget jeg har spist! Men nu er alt sukkeret ude af mit blod, så er helt smadret, så smutter i seng...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget "Sund på 30 dage" : START! er publiceret 11/05-2010 23:34 af BareMig.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.