Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
10 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Overgreb avler altså ikke...
Ansu Orheim ...
6 dage siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Svigermor havde inviteret på Ledreborg i dag, og det var super hyggeligt. Jeg har aldrig været der, og da vi kørte derhen mellem høje nyudsprungede træer og de guleste rapsmarker, tænkte jeg, at det var lige sådan et sted S ville have taget mig hen i gamle dage :) - en ex fra for 10 år siden. Jeg tænker på ham en gang imellem, og mødte ham på et tidspunkt i byen meget langt fra Kbh., og det var super fedt at møde ham, så det ville jeg da ikke have noget imod igen.

Vi kom ind og gik lidt rundt og så på det hele, jeg prøvede at lade være med at bruge penge, og frokosten skulle selvfølgelig nydes på Joe and the Juice - et dejligt sted med de bedste frugtdrikke og sandwiches lavet på groft brød - hvilket mange andre også synes i dag.. Så jeg fandt en bord og sad og ventede på svigermor og hendes veninde, og lige mens jeg sad dér og gloede på folk, var der én der løftede solbrillerne og kækt sagde: "Hej!". Det tog mig lige et øjeblik, men så kunne jeg da se at det var S, som gik dér med en pige. Jeg sagde "Hej!" tilbage så glad som jeg kunne og kom vidst til at glo lidt meget på pigen, mens jeg tænkte på hvem det mon var :) Hans kæreste eller søster? Ved det ikke, men det var fedt at se ham, og endnu federe at han så mig først og faktisk hilste på mig. Han er sq en dejlig fyr, men det var bare slet ikke det rigtige tidspunkt dengang. Optur :)

Lidt senere kom vi hen til en bod, hvor en dame havde lavet nogle flettede kurve i noget farverigt materiale, det var en flot plakat af hende, hvor der stod at man kunne møde kunstneren. Fedt, tænkte jeg. Det er da altid rart at få historien fra personen selv, mens jeg kiggede for at få øje på hende - og dér stod hun, Karen, som jeg kender fra min tid på Langlinie også for 10 år siden, og det mest mærkelige var, at jeg var kommet til at tænke på hende den anden dag i toget, og jeg undrede mig, for jeg har seriøst ikke skænket hende en tanke i mange år snart. Men hun fik mit kort, og så snakkede vi om at mødes nogle af de gamle - det kunne sq da være hyggeligt.. Nå, men nok om det, dejlig dag og dejligt at jeg ikke skal på arbejde i morgen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dejlige S er publiceret 23/05-2010 18:58 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.