21 år siden

Den (måske) evige lange ventetid

Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Det er efterhånden snart 3 uger siden jeg fandt ud af at jeg er gravid.. er nu sidst i 6. uge. Men jeg ved stadig ikke om det helt er gået op for mig. Jeg føler nemlig intet.. jeg føler det ikke som nogen hindring i mit liv. Tvært imod. Men hvorfor? Et eller andet sted kan jeg godt lide den kontrol den "lille hemmelighed" har fået over mig. Det er lidt skræmmende. Jeg er kun 18, er i fuld gang med uddannelsen og har slet ikke tid til at få et barn nu.. har heller ikke økonomien til det... alt er bare noget rod lige nu!!
Jeg er kun et par dage måske en uge væk fra at skulle have foretaget en abort.. Jeg skulle have været på hospitalet i dag, men (heldigvis) måtte jeg rykke det. Jeg vil ikke have foretaget aborten medicinsk og det skulle det have været i dag.
Jeg har støtten fra familien, måske også fra kæresten, er ikke helt sikker, vi har haft nogle diskutioner da jeg ikke helt har følt nogen støtte fra hans side.. har følt mig temmelig meget alene om det her, men efter en alvorlig snak er han da kommet lidt mere med på banen.
Jeg føler det jeg skriver er noget værre rod.. men alt er noget rod lige nu. Tror bare jeg vender tilbage når jeg har fået lidt mere styr på tingene, hvilket jeg nok ikke får. Har læst så meget om de komplikationer man kan komme ud for efter en abort med depressioner osv.
Men jeg må jo tage tingene som de kommer eller..

Føler det i hvert fald som en måske evig lang ventetid..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den (måske) evige lange ventetid er publiceret 10/04-2003 09:23 af Mais.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.