Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 16 dage siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Hey dagbog, Jeg er gået hen og blevet populær ved et par stykker. Jeg griner dog stadig et eller andet sted..ikke så meget af kvinderne denne gang, ikke at de er for gode til at hoppe ud i noget. Jeg sidder som altid alene på en chat et sted, og der kommer en rød ind i rummet..og hun tør sige hej, osv..så vi chatter lidt..så kommer alle fyrene ind i rummet, som desperate fluer der sørger efter noget. Så stopper vi med at chatte..hun går, og alle fluerne skrider så igen..Det er sjovt.

I Wow universet er jeg også populær,..jeg har det bare sådan lidt jae, joe..hmm ok..med det..fordi på den ene side..hvem kan ikke li at få at vide at de er den bedste? men mange andre er da også gode..de kan bare ikke holde det tempo jeg kan i over 4 time i streg..de mister fokus..og i midten af det, hørte jeg en tysker sige til Guild lederen at han ikke havde noget imod, at hun kom med hendes dårlige præst for at heale..(jeg gik ind der og viste hvordan det skulle gøres, nu har folk fuldstændig mistet respekten for hende...) Jeg har forsøgt at hjælpe hende, men du ved..man kan føre en hest til vand..men man kan ikke tvinge den til at drikke...og jeg gør det ikke i en ond vilje..men hun kunne gøre det meget bedre..hvis hun bare lyttede til mig..så kan jeg lære enhver at blive gode..ja, det kan godt være hun må sige..ok, jeg har noget at lære..men bagefter, når hun har lært det..så vil folk se på hende med ære frygt....hehe,..ud over en..der har sagt jeg var den bedste et par gange..var der en der igår skrev at jeg var rygene varm,..jeg ved godt, hun lige havde smidt en røgbombe ved mig :) men man laver normalt kun fis med dem, man mener man kan lide eller har et godt forhold til..eftersom ukendte..dem værdigere man ikke...jeg vinker nu til alle jeg møder, som er i den guild jeg er i..

Nå, men ellers blev jeg også lige spurgt et hypotetisk spørgsmål..hvis han forlod guilden med et par stykker..ville jeg så tage med? Ja, ..så starter vi vores egen..og der var det den engelske pige kunne bruges..hun har en guild med internet side..men ingen memebers..vi har members, men ingen side...match made in heaven..hvis det er..jeg gav forslaget videre til dem begge..hun var klar på den, danskeren var positiv, men ville lige tænke på det..for det var ikke sikkert endnu..at vi ville skride.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Populær er publiceret 22/06-2010 15:11 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.