14 år siden

Roundop

Tomhed
Majtb
9 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 11 dage siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Næsten hele huset er blevet sat på den anden ende i dag. Har uddelegeret arbejdsopgaver mht. rengøring til højere og venstre. Har ikke haft den store overskud til dette på det sidste, og intet flytter sig af sig selv her i huset. Michelle kom forbi og gav en hånd med. Fik Claus til at tage vinduerne udvendig, og beordrede den mindste til at støvsuge 145 uoverskuelige kvartmeter, plus oprydning på ejet værelse – hvilket bestemt ikke faldt i godt jord. Jeg er kommet der til, at jeg er ligeglad med om han synes at jeg er en dum ko, men jeg acceptere ikke at han svare igen – hvilket han gjorde. Den respektløshed fik han svar på tiltale i sådan en grad, at hunden kravlede under bordet. Jeg fik helt dårlig samvittighed – altså over for hunden.. Claus har det med at undskylde ham med, at han ikke var bedre selv da han var i den alder mht. rengøring og oprydning Det kan jeg ikke bruge til noget. Knægten tager ikke skade af at delagtiggøres. Han er immervæk 18 år og skal også tage ansvar.

Han er pt. sendt på et job og uddannelse kursus af jobcenteret. Har nu i hans visdom og snilde fundet ud af at han nu vil være mekaniker. Godt så ! Har forespurgt på vores værksted mht. praktik og det skulle ikke være helt umuligt. Jeg har dog mine betænkelighed mht. påbegyndelse af endnu en uddannelse. Han gennemførte med stort fravær grundforløbet som kok. Vi var dumme og naive når han sagde, at de havde fri til bla at lave hjemme opgaver. Det blev til mange hjemmeopgaver som ikke fandtes - hvilket vi i bakspejlet budte stillet spørgsmålstegn ved. Da han skulle søge læreplads, så blev det til 5 steder inden for en radius af mak. 10 km. Det gav selvfølgelig ingen resultat.
Jeg har sat mig for, at hvis han starter på grundforløbet igen, så vil jeg have tæt kontakt med hans lærer. Er træt af at han betragter alt som et fritidshjem, hvor han kan komme og gå som det passer ham. Det skal være slut nu…..Basta.

Der er sket det mest vidunderlige. Min forhenværende svogers hjerte er begyndt at slå igen. I mandags prøvede de at tage hjerte lunge maskinen fra – hvilket resulterede at han var klinisk død et øjeblik. Min svigerfar var taget til Odense for at være der sammen med de to små af drengene. Trods deres unge alder, så har de fået forklaret alvoren af deres fars tilstand. Afd. valgte at overføre ham med helikopter til Rigshospitalet, med henblik på en hjertetransplantation. Som jeg har forstået, så har de indopereret pacemaker, men samtidig holdt ham tilkoblet hjerte lunge maskinen. Det var den som registrerede dobbelt hjerteslag, da hans hjerte begyndte at slå igen. Planen skulle være at han ville transporteres tilbage til Odense i dag, og de så vil prøve at vågne ham i morgen.

Vi venter spændt på at høre nyt.

Sad atter og læste på hans Facebook i går. Han havde fødselsdag, og der var skrevet de varmeste hilsner og tanker fra nær og fjern. Jeg kunne ikke lade være med at fælde en tåre da jeg læste det, samtidig med at jeg tænkte på de to små. Jeg ved godt at han har et hav af børn som det er ligeså hårdt ved, men de to små, er bare små. Det er barsk at skulle forholde sig til i den alder, at deres far måske ikke overlever.

Tror at jeg vil finde til køjs sammen med hunden. Det har været lidt hårdt for hende at være med til rengøringen i dag. Hun kunne ikke finde ro i mit iver, og tøffede med rundt i huset.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Roundop er publiceret 23/06-2010 23:21 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.