14 år siden

Syv ugers helvede

julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
2 måneder, 1 dag siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Jeg håber din kynisme gør...
Ansu Orheim ...
1 dag, 4 timer siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Men er vel altid sig selv nærmest ?

Skolesommerferien er startet i dag. Det betyder for os manglende indtægt i denne periode. Kan rigtig mærke hvor meget den kørsel betyder, når de ikke er der. Vinter og efterårsferien på en uge er overkommelig, men syv. Puha

Den mellemste af drengene ringede til mig i går eftermiddag. Han sagde at han havde det skidt ( psykisk ), og at han havde selvmordstanker. Sagde til ham, at jeg ville vende tilbage. Claus var på vej til Billund. Jeg ringede og gav ham en kort besked om han skulle ringe tilbage når han var ledig. Samtidig trak jeg i arbejdstøjet. Da Claus ringede blev vi enig om at mødes på halvvejen ved Holsted. Som sagt så gjort..Vi byttede biler og Claus kørte sydpå og jeg kørte Mercedesen retur hertil, og fortsatte med at arbejde.
På vejen ned til den mellemste, ringede Claus til den psykiatriske skadestue for at få grøn lys til at komme. Det var ser selvfølgelig ingen problemer i. De kørte hjem og spiste - for derefter at tage på skadestuen. I sammen råd med dem fik han lov til at tage hjem, under forsætning af at han var overvåget af os. De ville så give Børene og unge psyk. besked, og vi ville blive kontaktet derfra. De ringede så her til morgen og aftalte et møde kl. 13.00.Claus og ex konen tog med derhen, og det endte med en indlæggelse. Han blev spurt om de kunne lave aftaler med ham, mht. ikke at begå dumheder – hvilket han svarede nej til. Dvs. at han er indlagt under skærpet omstændigheder mht. overvågning af ham.

Det var godt at han ringede, og endnu mere at han ikke havde bilen hjemme, da han tidl. har kørt med hovedet under armen for at skade sig selv.

Har fundet ud af hvorfor mindste mand var så sur i går. Han havde ” hørt ” at jeg ville betale Michelle for at hjælpe til herhjemme, og da jeg så bad ham om at støvsuge, så mente han at han gjorde hendes arbejde.
Der var en grund til at jeg valgte at betale Michelle for at hjælpe her hjemme. Hun er ufrivillig kommet i økonomiske problemer i denne mdr. Så jeg ville give hende en håndsretning. Det med støvsugningen, havde jeg fra start valgt at pålægge den mindste.

Er lidt træt i betrækket i dag, og vælger nok at gå tidlig i seng.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Syv ugers helvede er publiceret 25/06-2010 16:45 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.