14 år siden

Fucktard A På spring

Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
9 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Nå så er vi ved at være jævnt træt af livet her

Kære dagbog, livet er nederen

Jeg gider ikke mere, og jeg gider da slet ikke den her overratede ting kaldet kærlighed, eller dens mindst lige så grimme søster: Parforhold.

udskældt barn har mange navne: Parforhold, Tosomhed, Idioti, lortestatus. Disse ord dækker alle sammen over det samme:

Lortepikkenederenlort

Ok fair nok, jeg indrømmer at jeg gik på kompromis med det faktum at jeg ikke gad at gå i et parforhold, men det viser sig nu, hvor vi er flyttet sammen og sådan at det synes at være mere permanent end jeg åbenbart havde regnet med. Jeg vidste sku da godt der var torden i paradis, men Sewiusly jeg troede det ville være blevet bedre efter vi flyttede sammen.

Og ja, den er der andre der har sagt før bare om det at blive gift og få børn. Gud ske tak og lov for det ikke er mere end det jeg har commited mig til.

Jeg vil bare gerne have lov at være i fred. Simple as that. Jeg gider ikke alt det fikumdik med at vi skal være sure på hinanden og de der lange perioder hvor man ikke taler sammen. Det er bare så udtømmende. Så belastende.

Ok så Here's da deal.

Fucktard A, hvis navn er blevet censureret, da det er et direkte synonym med dumheder og spastiske indfald, finder den her pige. Sød og lækker og dejlig og klog og intelligent som hun er. Hun passer LOGISK set sammen med ham på mere end de obligatoriske 3 steder når nu hun er frisk. De klæder hinanden godt. og LOGISK set burde det jo kunne føre til noget godt. Men Fucktard A ved bare inde i sig selv at der ikke er nogen flamme for det. Så han forsøger sig frem og giver det en chance og nej ingenting. Så brokkes der over man ikke er kærester og modvilligt lader Førnævnte FUCKTARD! A sig presse ind i et forhold. det har sine op og nedture, sine sinus svingninger, som man måske, desværre, kunne forvente af et LOGISK forhold. og det går sådan so so. Det tolereres mere eller mindre.

Så præsenteres Fucktard A, hvem vi i følge censorerne har fået godkendelse på at kalde hr. A, men da vi her fra radaktionen mener at navnet Fucktard A er mere dækkende bliver vi ved med at bruge det, for en virkelig lækker lejlighed. Den er nice. Og hans logiske sind, der åbenbart er italiener, Fucktardo Fernandez, øjner nu muligheden for at prøve at have en røv lækker stor dejlig lys lejlighed med masser af mulighed for at lave rede og sådan. Alt imens de der intuitive warningsigns fra Fucktard A's efterhånden undertrykte hjerte, om at "Hey makker, du har gang i alt det her med en ven" bliver atter engang disregarded og pakket sammen i en lille boks, Hvorpå der står skrevet: "Fuck det"

Det var en meget objektiv beretning om hvad der er sket op til nu.

Og nu er oprøret så igang. Jeg har, jeg mener naturligvis FUCKTARD A har et par gange før luftet tankerne om at det måske kun var et venskab han var ude efter, og straks fares der i flint fra alle sider.
Dette har fået vores kære hovedperson og skurk i vores lille historie til at indse at: Ok Fucktard A is Fucktarded. Fucktard må sku da kunne lappe fucktard sammen igen.

Han har nu tænkt sig at gøre et noget halvhjertet forsøg på at gå til en clairvoyant, der kan fortælle ham, hvorfor han ikke kan finde glæden frem i dette forhold.

Men kassen ligger der stadig. Den der lille kasse, hvor det rumsterer fra og med påskriften "Fuck det" ovenpå.

Når den åbnes, åbnes pandoras boks også.

Jakob Arndal
Tanker fra livet

Fucktardo Redondo est.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fucktard A På spring er publiceret 25/06-2010 16:26 af Jakob Arndal (Takana).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.