14 år siden

Nyt

Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Hmm Det var sku da egentlig dejligt. Jeg blev lige ringet op af, ja nok 2/5 af mit bagland på samme dag. Det er sku rart at vide man stadig er i folks sind trods det, man er ude af syne.

Ah jeg er begyndt på det her nye studie. Offentlig administration. Professionsbachelor for det ikke skal være løgn. det sq et ok sejt studie. Det virker lige til mig. lige som alle de andre studier som jeg i øvrigt er droppet ud af. :S
Det går mig på. Jeg er bange for at tabe interessen, men ærlig talt, jeg tror bare jeg vil prøve at bide balderne sammen og så se om jeg ikke bare kan klare mig moderat godt.
Og kvinderne? Åh de kvinder :)
Kan en mand egentlig være lykkelig uden at få sit ego, selvforståelse og renomé fuldstændigt ødelagt af disse af Gud skabte skabninger? nej vel :D Det er bare svært. Selvfølgelig vil man gerne imponere, og vise hele sin flotte hale frem (No pun intended) Man vil gerne bare finde... noget at holde fast i. Eller om. Jeg er ligeglad med præpositionen.

Det er skægt at iagttage sit eget sprog. Jeg taler ikke med folk. Jeg taler til dem. lissom en rædi fynsk mand skal. Jeg er elendig til dialog, men en monologs mester. Hvorfor? Smittet af en københavnsk mentalitet måske? Måske en elitær mentalitet? Tja, måske.

Jyderne er utrolig stille og rolige mennesker. Jeg har svært ved at takle deres meget gennemskuende natur. De ser en charlatan så snart de ser én. Busted!

Ja en pistolsælger, der er i færd ved at sælge sig selv. Måske for meget? Ja det er jo det jeg får at vide. Måske skal jeg prøve at være mere imødekommende og bare se det hele an? Bare stille og roligt på ægte jysk manér læne mig tilbage og kigge på folk der i det store hele bare driver forbi mig og så række ud, og den der tager mig i hånden bruger jeg tid på. Aaaaah....

Naaaah det er da vidst ikke min stil var.

Wubububububub

Det handler om at være helt oppe i ansigtet på folk og bare sælge varen så heftigt at de er klar til at hænge deres dampende og pumpende hjerter på DIN tørresnor.

Dav skat. Navnet er Jakob Arndal og du kan lisså godt lære det for du kommer til at skrige det resten af natten :D

Eller ikke

´Men hvad skal man så stille op? Bare flyde med. Men det aner jeg jo ikke hvordan jeg gør D:
Jeg har ikke den første idé. Og i øvrigt, jeg ved også godt hvor jeg flyder hen hvis jeg ikke selv navigerer. Og jeg siger ikke det er et dårligt sted at lande, men jeg ved ikke. Der er bare så meget politik, at det er svært at se det store perspektiv. Hvad vil de andre sige? HAHAHAHAHAHA *host host* Siden hvornår har du nogensinde keret for hvad andre tænkte :D

Nej det der er ved det er at jeg er vandt til at kunne vende på en tallerken og efterhånden er porcelænsskabet desværre ved at være tømt. dermed ikke sagt at det jeg gør lige pt er et Act of Desperation, men jeg kan godt mærke at den primære tunge på min vægtskål er at jeg er blevet ældre og at jeg er NØDT til at finde en path i livet. Ja for jeg gider jo ikke arbejde jo :)
Og netop derfor er det så kritisk nødvendigt at jeg studerer lige pro tempore. For at få SU. Jeg indrømmer blankt at jeg er All for tanken om at jeg får penge for at lære. Det er sku dejligt. Og hvis min økonomi måske oven i købet kunne holde til at jeg ikke fandt mig et erhvervsarbejde det første år ville det være super herligt!

Nå er efterhånden for død i ansigtet til at skrive mere. Jeg håber på jeg finder svar på to vigtige spørgsmål mens jeg er her på kollegiet:

Hvordan skal mit studium forløbe. Hvem vil jeg bruge tid på? Eller rettere investere tid i?
Fuck it, jeg må sove nu.
Ja ne

Jakob S. Arndal
Tanker fra Livet

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nyt er publiceret 17/09-2009 00:18 af Jakob Arndal (Takana).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.