Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Mmmmm så er sommeren endelig kommet lidt til Haslev. Jeg har lige været til guldbryllup hos min mormor og morfar, og dagen ser ud til at blive smuk og hyggelig som den var for 50 år siden da de blev gift.(har jeg hørt)

Tænk engang at holde sammen så længe!!! I dag bliver folk skilt fordi de ikke lige kan blive enige om hvem der skal bestemme derhjemme, eller fordi de mener de er vokset fra hinanden. jeg er selv skilsmissebarn og jeg ved da godt at der nogle gange er en meget god grund til at folk skilles, f.eks. daglige slåskampe, eller alkoholmisbrug. Men min mormor og morfar holder stadig sammen. De har da været igennem utrolig meget, både med deres fem børn og deres eget liv. De har ikke altid kunne enes, og nogle gange kan man godt blive forarget over den måde de taler sammen på. Men de er så indgroet i deres forhold, og der er ingen som helst der komme i mellem dem. Hvor er det dog skønt at se.

selv om min morfar ikke er frisk mere, kan han stadig i en "ung" alder af 72 år, lave fis og ballade og jagte mormor rundt i huset som en anden cæcar efter sine slaver. Og alligevel har de dejligt sammen, det kan man se i deres øjne når de taler sammen, og man kan mærke det på stemningen i deres hjem. Måske burde alle os relativt unge mennesker ta` og se lidt på vores bedste forældre, hvis vi er så heldige at have dem endnu, og så se på hvad det lige er der gør at de to holder sammen, og elsker hinanden. Det er virkelig i modgang og medgang.

Jeg selv er i et forhold som jeg vil gøre alt for skal holde, også selvom man måske nogle gange bare er træt af det hele, og ikke tror på det længere. Jeg har ikke selv haft den følelse, men det kunne jo være at den kom en dag. Jeg elsker min mand så højt, at jeg ikke tror jeg har holdt af nogen andre på den måde. Det er ikke bare kærlighed, men også en samhørighedsfølelse, og en følelse af at han altid vil være der for at passe på mig, og sikre at jeg aldrig bliver ked af det. Selvfølgelig er han ikke en superhelt der kan klare hele verdenssituationen for mig, men jeg ved at han er der når jeg har brug for ham.Sådan burde alle ha det. det burde være en lov at alle har et menneske de holder af, og de kan stole på.

Se nu her, jeg kom ind for bare at skrive en lille smule, og nu ender det med at blive en hel stil.;o)

Hmmm nu vil jeg slutte da jeg skal ud til min hest. vi har stævne i weekenden og skal ha gjort klar på ridebanerne.

Jeg ønsker alle et glædeligt og langt liv sammen med den I virkelig elsker.

Bettina

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mmmmmm Sommeren er på vej er publiceret 15/04-2003 14:55 af Bettina Andersen (mohia).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.