Som et genopladeligt batteri..

Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 6 dage siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
København HAR bare en drænende effekt på mig.

Jeg bryder mig ikke om at bo her, på trods af at jeg ikke engang bor inde "midt" i det hele, men et lille stykke udenfor.

Jeg bliver aldrig Københavner, og turen over til kusinen i Vestjylland gjorde mig endnu mere sikker i den sag. Havde tre dage i heste-paradis. Den del MÅ bare tilbage i mit liv. Føler mig som en genopladeligt batteri i den anledning.. Væk herfra giver mere krudt til diverse udskejelser - tilbage hertil dræner energien og giver tristhed og stress på barometeret..

Derfor brugte jeg en time på at lede efter heste-parter, for at få mere positiv energi på barometeret. Som jeg opgav igen, simpelthen fordi at de alle ville være ALT for langt væk. Googlede rideskolen der ligger på vej til DTU, og skrev til en af menneskerne derude. Der var heldigvis svar indenfor en halv time, og det bidrog til at overbevise mig om at det var en god idé.

Badminton må vist vige pladsen til fordel for en undervisningstime ugentligt. Fitness bliver også meldt fra. Det bliver for dyrt med begge dele. Og så måske mindre tv-pakke.

Det ville passe så fint med køreturene frem og tilbage, fordi det virkelig ligger lige på vejen. Badminton ville være i den stik modsatte retning. Desuden skal der rides når jeg kommer over til kusinen til foråret. Og kan mærke at sædet trænger til lidt arbejde igen. Det er rustet lidt, selvom jeg stadig kan sidde ned på den meget rygsvingende vallak. Red passage! En hel langsiden. En godt samlet én af slagsen, med masser af benløft. Nøej det var fedt. Og sikkert lidt heldigt. Under alle omstændigheder gav det et selvtillidsboost.

Skal lige et smut til lægen her til formiddag, og så går turen til Glostrup for at se på ny cykel. Er forelsket i idéen om en racer. Bare en billig en. De ER noget hurtigere end almindelige cykel pga. trækket, men selvfølgelig også mere sarte. Men jeg får også brug for sådan en. Lyngby fra septemper til jul. Ingenting i januar om alt går vel, og så cykelture fra Varde til mejerierne - 15 km hver vej.

Nus.. Den bliver lige stående lidt.. Er røvtræt af at han altid brokker sig over alting og aldrig er i godt humør.. Jeg kan ikke tåle uendelig brok og negativitet.. Så er der alt galt med offentlig transport, så er det samfundet.. Altså.. ..Jeg tror han er jaloux på mig.. Fordi jeg tjener penge, går i skole og har et fedt job i sigte.. Han har en uddannelse der er umulig at få brugt, og arbejder i hjemmepleje.. PLUS han er bange for at tage springet væk derfor, fordi det er "sikkert".. Han må se at få det kørekort.. Og så må negativiteten lige op og vende altså.. Mænd!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Som et genopladeligt batteri.. er publiceret 22/07-2010 09:04 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.