Drømme om ex'en..

julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 6 dage siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Jeg tror det var fordi vi havde et skænderi i går, om noget, som aldrig ville være sket med min ex, og B reagerede ret voldsomt, hvilket gjorde, at jeg blev endnu mere ked af det. Vi fik snakket om tingene, og jeg ved at B tænker over ikke at gøre det næste gang, men en gang imellem er det sku hårdt at skulle sige sige så meget fra og nogel gange diskutere noget til endeløshed, fordi han ikke lige forstår.

Jeg drømte at A (ex'en) havde været til fest og jeg stod udenfor hans dør. Der var noget med, at han brækkede sig, men pludselig var det væk, og vi stod og kyssede - lissom jeg kan huske det fra "gamle dage". Det var rart og mærkeligt, for jeg vidste jo godt at han har en kæreste som jeg selv. Han begyndte at spørge ind til hvad det så betød, og "hvad nu?", og jeg prøvede at komme ud af den, for jeg vidste godt, at jeg ikke ville have ham tilbage..

Meget mærkeligt, men jeg tror dybest set bare, at jeg savner hans blide væsen, at vi aldrig skændtes, altid forstod hinanden, og at vi ofte nussede og sad tæt sammen. Jeg savner ikke de negative ting, og der er jo også en grund til, at vi gik fra hinanden, og jeg ved, at han ikke var blevet den han er i dag, hvis vi ikke var gået fra hinanden. Men han var også en rigtig god ven og et godt menneske, og det er det jeg savner. Han har fundet sig en sød kæreste, og de arbejder vidst på, at sælge hendes lejlighed og købe hus, 150km herfra.. Heldigvis ved jeg, at jeg ser ham til min venindes 30 års fødselsdag, og jeg kan altid bare skrive eller ringe til ham, men det gør vi os ikke så meget i.

Det eneste, der skræmmer mig, er at jeg læste en artikel om, at folk, der drømmer om at være utro, er dem, der for det meste også er det. Jeg drømmer tit om at jeg er utro med forskellige fyre, og synes nu at det er meget hygeligt, men det ligger meget fjernt fra mig fra drøm til tanke, til så at gøre det.. B drømmer om at jeg er ham utro, og vågner op og er skide sur og ked af det. Jeg tror det er hans frygt, og jeg kysser am bare og forsikrer ham om, at det ville jeg ikke gøre, og inderst inde synes jeg at det er meget sødt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Drømme om ex'en.. er publiceret 05/09-2010 17:33 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.