Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Spekulationer vedr. Michelle og hendes afsoning, er begyndt at melde sig. Enten bliver det 3 mdr. helvede, eller også finder hun ud af at det ikke er så slemt. Der er fordele og ulemper ved dem begge. Hun virker meget afklaret lige nu, men er hun også det på tirsdag i næste uge - hvor hun skal af sted. Det smerter i mit hjerte, men på den anden side, skal der også være retfærdighed til når man bryder loven.

Kommer til at savne hende i fitnesscenteret. Vi har efterhånden haft flere gode timer der sammen. Håber på, at hun stadig har mod på det igen når hun kommer ud – hvilket først er d. 19 januar. Dvs. at hun både skal holde fødselsdag, jul og nytår der inde. Jeg vil selvfølgelig søge om en besøgstilladelse – hvilket jeg regner med at få. Og vil besøge hende så ofte jeg kan. Der står på deres hjemmeside, at man ”normalt ” kan modtage besøg lørdage samt søn- og helligdage mellem kl. 9.30 og 16.30. Vil forespørge om en anden dag, da jeg arbejder i weekenden. Det tager immervæk 1 time og 20 min at komme dertil herfra, og selvfølgelig det samme hjem igen.

Jeg blev snydt. Regnede med at jeg skulle til min tredje Zumba time i dag, men instruktøren var blevet syg, så det blev stram op i stedet. Det er så vidt også godt nok. Hellere det end at timen var aflyst.
Det har startet et nyt 8 ugers slanke program op. Jeg har valgt ikke at deltage i dette. Det nye i det er, at der vil være foredrag om bla. kost, motivation og coaching. Jeg har det i det store hele bedst med at køre mit eget løb. Mht. kosten, så har jeg mit egen ” slut forbudt ” liste, som jeg i vid udstrækning overholder. Men selvfølgelig skal der også være plads til at falde i. Ellers bliver livet for kedeligt.

Har haft en dag hvor jeg følte sengen kaldte. Har holdt den gående med henblik på at jeg skal på arbejde i morgen. Men nu overgiver jeg mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tanker er publiceret 12/10-2010 21:48 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.