Belejret..!

Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
6 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
8 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
8 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
1 år, 1 måned siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
8 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
12 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
5 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
8 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
6 måneder, 1 dag siden
Bornholm 3
Michala Esch...
13 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
6 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
3 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
7 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
5 år siden
Gnist...
Unmack
4 dage siden
Sørgebind
Olivia Birch...
6 år siden
Еnke
Halina Abram...
4 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
8 år siden
Så sjovt som de gutter kan skifte mening..

Er et rimelig stort smil omkring femøren i dag - Teak kom ved titiden - og han havde vovserne med.. Super ulovligt med dem i hjemmet - men what the heck.. Jeg flytter snart alligevel - og gulvet ligner alligevel noget der er løgn?

Anyway! Jeg har lovet at lave pizza til ham i weekenden - jeg er så senere blevet opmærksom på at roomie og damen gerne vil spise med der også - og selvfølgelig er roomien super kræsen! Smart! Bad ham kigge fordi og se ynglingsopskrifterne igennem - hvilket han gjorde.. Og han blev.. Og sov.. Og puttede.. Og så film - i omvendt rækkefølge selvfølgelig, men det betyder mindre..

..Og så myssede vi lidt på hinanden.. Og jeg fik lov til at ligge og fortabe mig lidt ind i de der brune øjne som er helt sorte fordi det var nat og mørkt..

Han var meget tavs og eftertænksom.. Spekulerede på om han mon havde fortrudt kysseriet - men - et kvarter senere krammede han ufortrødent videre.. Vi pludrede et godt stykke efter filmen - og det endte med at han foreslog søvn, efter hundene havde været ude..

Jeg kan ikke finde ud af hvad det er - men selvom han var eftertænksom og jeg begyndte at blive nervøs, jamen så forsvandt det alligevel igen, da krammeturen fortsatte..

Havde det været Nus, havde jeg haft en milliard ting at brokke mig over allerede.. Men jeg er flintrende ligeglad her.. Det tolker jeg som et godt tegn..

Èt af emnerne i nat handlede om hvad det værste var man kunne gøre i et forhold.. Det fløj ud af ham lige med det samme, at det var hvis det skulle være som et fængsel.. Jeg kunne have klappet i mine små hænder af den kommentar - men undlod og nøjedes med bare at være enig..

Inden vi faldt i søvn var hans sidste kommentar, at det havde været en rigtig god idé at komme en tur forbi mig.. Åh jeg, og så var jeg jo rimelig god at holde om, i øvrigt!

Han er sød altså..

Det er rart bare at kunne nyde uden at skulle bekymre sig..

Luftede idéen om New York for ham.. Fordi han selv spurgte..
Han ville gerne med - og mente bare at jeg skulle invitere.. Det blev til en længere snak om stedet.. Landet.. Jeg tror lige der, at han rent faktisk mente at han ville være der, også til sommer..

Nævnte min praktik for ham - han blev tænksom, men ikke afvisende - særligt fordi jeg fortalte at jeg ville gøre ALT for at beholde mit job hos GC.. Og hvem ved, hvis han stadig er "på", jamen så har han vel lyst til at komme på besøg?

Han er ikke en type jeg ville falde for normalt, men - det er så ved at ske alligevel..

Det føles godt..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Belejret..! er publiceret 27/10-2010 10:27 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.