Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Midt under en opgave forleden, fik jeg ramt en hårdknude så grundigt, at jeg i en overspringshandling endte på en chat..

Snakkede lidt med en gut der virkede super flink - så fik ham føjet til min facebook; det sker så sjældent at jeg faktisk gider tale med folk igen efter chats, men her var en undtagelse, han virkede på en måde "god"..

Billedet af ham var skræmmende meget lig det jeg havde forestillet mig.. Et rart udtryk i ansigt - og for en gangs skyld en der ikke havde stået bagerst i gud's kø ved fødslen, da der blev delt udseende ud..

Mistede mine nøgler lørdag, så var hjemløs mellem søndag og mandag i hovedstadig.. GC's sofa var første løsning - ankom og var alene hjemme.. Teak, som hermed er den her gut's pseudonym, var online på fjæsbogen og det endte med at han tilbød at jeg kunne sove hos ham, i stedet for på den super dårlige sofa, som GC nu engang er indehaver af..

Blev hentet ved en station - vi kørte hjem til ham.. Fik rundvisning i huset, velkomst af hans hunde - vi så film og hoppede i seng.. ..Og snakkede så ellers hele natten.. Det var råhygge.. Jeg har aldrig oplevet at "klikke" med en person på den måde.. Vi grinte begge to den halve nat igennem, med fortællinger om diverse tidligere oplevelser.. Først var han meget tilbageholdende med berøring - igennem natten blev det mere og mere afslappet - og en times tid førend vi stod op, lettede han lidt på sin egen dyne og spurgte om jeg ikke kom over til ham.. Putte putte!

Med det menes ren kramning og nussen i hår.. Det var så rart.. Om hans skæg kløede på min kind? Næh..
Det føltes specielt da han krammede mig - han holdt fast - ikke for at holde om bare for at holde op - men på den der helt tætte, faste måde som ikke virker "ligegyldig"..

Havde spurgt om jeg skulle liste afsted om morgenen, og ikke vække ham, men han insisterede på at køre mig hele vejen derind.. Luksus.. Følte mig forkælet..

Skrev til ham op af dagen.. Må indrømme at jeg er ret betaget af den umiddelbare godhed og ikke mindst modenheden og den sunde interesse..
Havde lavet lidt god reklame for mine hjemmelavede pizzaer, og jeg tror ligefrem at vi har en date igen i weekenden - med hans ynglingsfilm og mine pizzaer..

Jeg håber det kan drives til et eller andet, for det kunne godt nok være hyggeligt altså.. Har lagt ud til ham at bestemme mellem lørdag og søndag i weekenden - afventer tilbagemelding.. Det bliver spændende..

Har snakket med GC om det.. Han mener jeg hopper rundt som en lille 14 års teenager og glæder mig til sms'erne fra ham..

Men han var virkelig også bare super sød, ham Teak..
Umiddelbart et ret godt match - eller man har vel lov at håbe..

Der udveksles beskeder på fjæsen.. Det er tophyggeligt..
Krydser fingre..!

Jeg synes jeg har fortjent en god gang kærlighed, efter Nus..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nyt eventyr.. er publiceret 25/10-2010 22:12 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.