Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg fik i går den dejlige besked, at der ikke var noget at komme efter mht. min rygmarvsprøve. Endvidere var jeg ved min ergoterapeut, som blev overrasket over den fremgang der havde været siden sidste uge. Har kunne mærke at der var sket noget, men har nok været fokuseret på grenene, så som f.eks. at måtte hjælpe maden i munden ved at køre en finger fra gummerne og op. Da jeg var på arbejde i sidste weekend, svulmede min læber op i højere side af munden. Kunne afhjælpe det ved at køre hånden fra højere side af munden mod venstre gentagende gange. Har en teori om, at det var en reaktion på at jeg brugte munden betydeligere mere.

Sidste nat var en af de behagelige. Det er skønt når det er sådan. Politiet havde også julefrokost – hvilket ikke går stille for sig. For mange år siden hvor Claus var i politi hjemmeværnet, skete det at vi havde nogle af betjentene med til div. fester, svipture til England og Rømø – Sild. Der blev festet igennem, skal jeg love for.

Claus har været på Rigshospitalet fra morgenstunden og er nu på vej til Ansager. Forventer at han holder fyraften når han kommer retur, så jeg kan komme på gaden.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Frifundet er publiceret 11/12-2010 13:23 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.