13 år siden

Masser af julekokkerering

Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Havde hjemkundskab idag. Vi lavede risengrød og vores eget smør. Det var sidste gang inden juleferien. Mmm, det bliver skønt, for vi får allerede ferie den 17. december. Det er jo "arbejdsgiver-jul" (juleaften er en fredag, og første og anden juledag er lørdag og søndag... men det betyder til gengæld at jeg også har fødselsdag en fredag. Jeg har fødselsdag præcis tre uger efter jul. Fedt). Far sku til julefrokost, så mig og Louise (bonusmor) lavede hjemmelavede honninghjerter og brunkager. Note til alle kagebagere: Honninghjerter STINKER i ovnen og noget af tiden mens det er dej. Men fortvivl ej! De bliver go'e alligevel, håber jeg. De er lige kommet ud af ovnen, og vi har ikke smagt dem.

Vi holdt mini-fødselsdags-surpriseparty for Lola idag. Bare mig og Maria. Det bestod i at jeg købte Amu-muffins og så hakkede vi chokolade i, så det blev chokolademuffins. Jeg tog over til Maria og lavede dem med hende klokken rigtig-sent i går aftes. Smuttede igen mens de var i ovnen, og lidt senere ringede hun og sagde at hun havde smagt på en og den smagte 2talt af olie. Argh! Gik og stressede over det hele dagen idag. Maria havde spurgt Lola om hun ikke ville med hjem og drikke en kop te eller noget. De aftalte at mødes klokken to og tag over til Maria. Lola måtte ikke vide at jeg også ville være der, for så ville hun hurtigt lægge to og to sammen. Jeg sagde at jeg skulle til et fødselsdagsarrangement klokken to, og det var jo også rigtig nok, ikke? Vi havde fri halv to, så det gav mig og Maria en halv time til at komme hjem, hente lys hos mig, pynte kagerne og gøre det hyggeligt på Marias værelse. Mission Impossible, siger jeg bare. Vi kom hjem på otte minutter, jeg hentede lys på fem, og Maria løb ned for at mødes med Lola fem i hel. Kagerne smagte forresten fint. Sikkert fordi olien lige havde fået lov at falde til ro henover natten. Maria ringede til mig da de var på vej i elevatoren. Hun lod som om jeg var hendes mor og ævlede græsk til mig. Jeg sagde bare "Jarrh" en gang i mellem og håbede på at det lød som hendes mors accent. Så mellem de græske ord hørte jeg et "elevatoren" og så sagde vi "Jasu" og lagde på - lidt græsk kan jeg da stadig efter den smule undervisning Maria gav mig.
Jeg løb ind i hendes walk in closet da jeg kunne høre dem låse døren op. Hvad jeg ikke lige havde tænkt på, var at der ikke var håndtag på indersiden, så jeg kunne ikke komme ud igen. Hvor dum har man lov at være?! Typisk mig. Jeg sms'ede til Maria (kunne ikke så godt ringe når nu de var i lejligheden)
- ' Hjælp! Har lukket mig selv inde i dit skab. Få Lola ind i et andet rum og kom og åbn døren!'
To sekunder efter skrev hun bare
- 'Idiot...'
Hm sandt nok.
Hørte hende sige til Lola at hun hellere lige måtte gå ud og vaske hænder. Altså Lola. Totalt lamt og langt ude. Maria vaskede ikke en gang selv hænder. Det sender vidst et signal: Hey Lola, du er klam og beskidt. Vask hænder. Haha... Så kom Maria og åbnede døren på klem og da de begge var kommet ind på værelset igen sprang jeg ud og vi råbte begge "Surprise!"
Hun blev rigtig glad og det var hyggeligt.
Det må være det. Ses imorgen!
Ps. har i mellemtiden fået smagt på honninghjerterne. De er super!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Masser af julekokkerering er publiceret 10/12-2010 22:05 af Caren.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.