Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 18 dage siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 17 dage siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Claus og jeg har tilsammen tilbagelagt 1967 km. fra fredag eftermiddag, til jeg satte bilen i går aftes kl. 23.00. Det er sådan ca. herfra og til Rom. Lørdag rundede vi de 125,000 km. som er halvvejs i km til næste bil. Tror at vi kommer til at overskride kilometerene i forhold til 2 års reglen.

Vi havde talt om at tage den ind til privat bagefter, men er blevet enig om, at det nok er bedre at vente til at den næste er fri kørt. Dels fordi at det har kostet mig en bondegård at jeg var sygemeldt i et år, men også fordi at det vil være mere praktisk med en St.car pga. Bella. Futte og Claus har overbevist mig om det rigtige i at ” prøve ” det, eller rettere – jeg er blevet nedstemt. Min eneste bekymring mht. at vente 3 år, er at jeg er bange for at vores Citroën ikke holder så lang tid. Det er den værste investering jeg nogen sinde har gjort, eller rettere næsten. Der har også været en mand i mit liv, som var en dyr bekendtskab på alle tænkelige måder.

Det var ellers en okay weekend. Sagde dog fra overfor en vare købs tur. Det er en kategori hvor chaufføren handler ind for kunden. Denne slags ture køre jeg ikke, da det 99,9 % af gangene er køb af. øl, spiritus eller cigaretter. Jeg har den holdning, at vi ikke må gå på beværtninger / værtshuse i vores uniform, så vil jeg heller ikke købe øl etcetera på en tankstation. Det er dobbelt moralsk.. Den eneste jeg køre, er medicin fra apoteker.

Har talt med André flere gange i dag, da han har haft brug for mig som ordbog. Han har omskrevet Finn og Jakobs ” I Vestre Fængsel, ” om til den instuation hvor han bor. Ved ikke hvorfra han har ideen, men glæder mig til at læse den.. Han er blevet rimelig god til at skrive, også selv om det af og til kniber med stavelsen.

Mindste manden ringede fredag aften og spurte ” hvis det er i orden. Må en veninde og jeg ( kun
måske ) sove derhjemme, da de andre holder LAN ( Locial Area Network ) og der ikke plads til flere sovende. ” Selvfølgelig må i det, svarede jeg. Men han kom dog ikke. Da ungerne var små, troede jeg at LAN var en form for pyjamas fest for drenge. Der gik noget tid før jeg fandt ud af hvad det var.

Er ved at komme dertil, hvor vi ( den mindste og jeg ) har et afslappet forhold. Vi kan tale sammen på et fornuftig plan. Det benyttede jeg i dag til at spørge om han havde søgt kontanthjælp. Det havde han ikke – hvilket ikke overraskede mig. Han sagde, at han måske kunne få et jo på et diskotek. Sagde at han hellere måtte søge kontanthjælp alligevel, da jobbet ikke var sikker endnu. Det lod han til at forstå.

Håber at været bliver godt i morgen. Min far plejer, modsat til jeg, at lægge en krans på hans forældres gravsted. Sidste år kom vi ikke af sted, da vejret var så dårlig, så det jeg turde simpelthen ikke. Han er jo meget dårlig gående.
Han kan dog tage lange skridt på gangene på ældrecenteret, hvis man siger det eller siger march. Samtidig rejser han sig også bedre op, hvis han tæller til 6 på spansk. Jeg ved ikke hvorfor spansk, men det hjælper og der er det vigtigste. I det store hele, så er det at han er kommet på ældrecenter. Det er i mine øjne det bedste der er sket for ham i mange år. Han ler meget mere og laver sjov med plejerne.. Synger også gerne en sang hvor deres navn indgår, så som f. eks ” Åh Mona Mona Mona hvornår kommer den dag, hvor jeg tør tage din hånd og vi kan stikke af sammen? ”

Claus er kommet hjem, så jeg må hellere smutte i seng før ham. Det lyder ikke særlig pænt, men vi har hver vores ynglings program at falde i søvn til ;-))

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det var den weekend er publiceret 14/12-2010 00:05 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.