Snak om tid, plader og politi..

Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
6 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
7 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
4 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
6 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
7 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
5 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
6 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
4 år siden
Et digt
Peter Munk (...
7 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
5 år siden
På falderebet
Sean
8 måneder, 20 dage siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
8 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
2 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
8 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
4 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
5 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
7 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
7 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
4 måneder, 14 dage siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
5 måneder, 21 dage siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
7 år siden
Den der følelse i kroppen
Tenna Herman...
9 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
8 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
6 år siden
Sikken dag!

Fik fri fra arbejde omkring kl ti til formiddag. Gc's dame kom og overtog, sørme om jeg ikke måtte bede hende træde til og overtage.. En anelse flabet..

Blev hentet af Teak. Kurs mod maling-shop. Hundrede meter derfra, blev vi stoppet af politiet. Åh nej! Bilen er ikke skrup ulovlig, men den mangler blandt andet en betalt forsikring og et par andre ting, lige til dårlige nerver hos mig. Han var overdrevet cool. De der blå lygter? Øhhh? Betjenten kunne ikke finde en eller anden boks, som han senere viste mig og grinte lidt, eftersom den normalt ser anderledes ud og normalt ikke ligner en integreret del af bilen, som det er tilfældet her.

Puha! Nerver beroliget!!

Derfra blev det en rigtig øv-dag.. Vi tog hjem til mig og hentede et læs skrammel, og kørte det her hjem. Jeg bagte en kage til hans arbejdsplads som tak for lån af vogn i weekenden, tog et laaaaangt bad hvor jeg for første gang i virkelig lang tid tog mig tid til bare at nyde vandpjaskeriet.. Ro i sjælen..

Fik ordnet mine busk-øjenbryn så de igen ser hæderlige ud, fik givet min tørre vinterhud en god gang lotion, glattede håret og lagde makeup.. En rigtig lækker mandagsfølelse..

Afsted med os og kagen.. Vi fik sat den af, og turen gik mod skattekontoret i Taastrup for at aflevere pladerne.. Under aflevering af kagen ringede telefonen igen.. Nu er der lige pludselig sat advokat på hele hus-sagen!! Det tog en time i telefon med ham..

Ud og lufte hunde, og lige trække vejret ovenpå hele advokatsnakken. Puha! Olm Teak!

Tilbage til hans arbejde igen efter strips og for at fange en chef der ikke var der. Vi købte en kasse sodavand med hjem fra lageret. Ud til bilen, læsse ind i den ene side, så om til den anden side og kravle ind.

Eller - så langt nåede jeg aldrig.. Jeg slækkede stængerne i vejret, gled og faldt lige på halebenet.. Av!!

..I det mindste fik det Teak til at grine i bilen. Højlydt og hjerteligt. Fordi det havde været så absolut tæt på målstregen. Hehe.

Vi kørte hjem, spiste, slog mave på sengen og snakkede lidt om verdenssituationen på økonomisk vis. Det havde været stort for ham at aflevere plader. Ligesom bilen er sat til salg.
Hans bankdame knurrer af ham. Jeg tilbød at hjælpe mig at han droppede at spise fastfood. Han er flov ved det. Mener at det er ham selv der skal klare det. Er enig, men at bede om hjælp indtil startskuddet går, er okay. Specielt når jeg kender hans planer.

Drillede ham lidt med at jeg var nødt til at hjælpe ham nu hvor jeg kunne og ikke bare stå til og vente på at han går helt i hundene.
Han overtog og fortalte mig, at han har det svært med at det bedste han kan tilbyde mig er en fast plads i køkkenet og foran vaskemaskine, tørretumbler, tørrestativ og støvsuger.. Han ville ønske han kunne være mere kreativ end bare at slæbe mig med til Taastrup for at aflevere plader..

Det krammede vi lidt på.. Og fik snakket mere om tid til hinanden i løbet af praktikken.. Det løser sig, lover han.. Og jeg tror på det.. Helt og aldeles.. Jeg har masser at tage mig til, og det har han i den grad også, derfor kommer det fint til at fungere med weekenderne herovre, for han mener alligevel at det mindste han kan gøre er at sørge for at få tid til mig, når der nu ikke er så meget andet at sætte i spil..

Det bliver et hårdt forår der forhåbentlig ender med at betyde, at det bliver en helt fantastisk sommer..

Ikke mindst fordi at det er ønsket af os begge to..

Hmm.. Av mit haleben.. Sådan et stunt kan ikke anbefales..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Snak om tid, plader og politi.. er publiceret 10/01-2011 19:15 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.