13 år siden

Tilbage på fyldepennen

Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
8 år siden
Kuk kuk, kuk kuk
Ansu Orheim ...
1 år, 10 måneder siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
7 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg er tilbage på fyldepennen.dk for at skrive her så tit jeg kan. Jeg ser det som et uprætentiøst forum, hvor kommunikationen er god og folk kommenterer hinanden. Jeg har på det sidste begået mig som kritiker forskellige steder. Bl.a. har jeg færdiggjort en bachelor-opgave om smagsdommen i litteraturanmeldelser. Jeg vil gerne på fyldepennen, at kritikken bliver bedre og mere givende. Det har jeg tænkt mig at give en hånd med til. Jeg er bange for, at det ikke bliver til så forfærdeligt mange digte eller skønlitterære tekster herinde, men som jeg ser det, er der nok der skriver herinde. Det der mangler er kritik!?
Vil du gerne have kritik, så skriv til mig eller andre og bed om det. Man bliver nødt til at henvende sig på et marked, hvor folk helst vil modtage og sjældent give. Skriv, skriv, og skriv. Jeg lover at give en kommentar med, hvis jeg læser dit digt, din novelle eller dit essay.

Nu vil jeg forsvinde ud i mørket for at vende tilbage i morgen med friske nyheder om, hvad der sker i mit liv på den litterære front. Jeg læser til højre og venstre for tiden, fordi jeg endnu har tid til det. Universitetsferien er endnu ikke slut! Jeg må gå nu...
På gensyn!
Thomas

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tilbage på fyldepennen er publiceret 23/01-2011 19:40 af Thomas Glud (gambi).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.