Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
12 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 12 dage siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Nu har vi siden starten af dec haft en ny router liggende klar til at klare både netforbindelse og fastnet tlf.. jaaa hvorfor pokker får jeg så ikke afprøvet dette nye vidunder i god tid?

På mandag lukkes den gamle tlf forbindelse ned ååå vi venter spændt på om denne nye tlf vej virker;-)

jeg brugte hele fredag aften på at forsøge få den nye router til at virke som trådløs netforbindelse til vores 2 pcer ååååå jaaa kan ikke sige det var nemt gav faktisk fuldstændigt op, idag satte jeg så 2 svigersønner på opgaven ååå efter 1/2 dags graven i mysteriet ja så lykkedes det at få forbindelsen op at spille;-)

Resten af dagen er gået med at montere radio i svigersøn jespers bil hmmm ååå da stikkene fra den gamle radio ikke passede stod vi bare med 13 ledninger uden navn der skulle sættes ind på 13 rigtige pladser guderne må vide hvor mange mugligheder der egentlig er et større tal end der er cifre på min lommeregner;-) må jo være 13x12x11x10x9x8x7x6x5x4x3x2x1= mange muligheder. men heldigvis fik vi knækket koden ååå den kan ski spille;-)

I torsdags var jeg til min søsters fødselsdag kom til at invitere mig selv;-) så tog min mor og min nice med til pålægskagemand i hjørring..

jeg har forresten fået en helt fantastisk hue mine døtre synes gav mig stilfuldt afdæmpet halstørklæde og hansker i julegave, ååå de klagede lidt over min røde hue ikke matchede.. ja så faldt jeg en dag over selvlysende gul hue faktisk lige så reflekterende som en gul trafikvest.. jaaa den måtte jeg da have til at drille min 2 døtre med;-) ååå de elsker mig vildt for det.. at nu har jeg ramt min helt egen stil..
Faktisk er jeg umådeligt glad ved huen hvis den ligger i forruden ser det næsten ud som der er tændt gult lys i bilen og den er vildt let at finde på p pladsen..

Kan i nu have en fantastisk weekend

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget selvlysende hue er publiceret 12/02-2011 23:13 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.