Vil bruge min dag i dag på at skrive

Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 18 dage siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Tror at jeg vil bruge det meste af min dag i dag på at skrive, så hvorfor ikke starte her (-:

Jeg har egentlig rigtig meget at skrive, men synes det er lidt svært at få hul på. Men jeg tror bare jeg springer ud i det, sidste år hvor jeg stoppede med at være her inde var der så meget kaos i mit liv at det var helt uhyggeligt. Jeg blev skilt og var pludslig alene med alle mine fire dejlige unger. Hvilket var godt på mange måder, men også lidt trist.
Men der er ingen tvivl om at børnenes og min hverdag er blevet meget meget bedre nu.
Min anden ældste datter har så lige valgt at lave et stor skift, hun er flyttet op til Norge for at bo ved hendes far. Det ville hun gerne prøve, kan jeg jo egentlig godt forstå. Det var/er hårdt, men jeg synes hun skulle have lov og valgte derfor at ligge mine følelser væk og kun tænke på hendes ønske. Hun har nu været der i lidt over en uge og ind til vidre går det godt. Håber jeg selvfølgelig at det bliver ved med, selv om jeg savner hende af helvede til.

Min ældste datter skal konfimeres her 1 Maj, så der er rigtig meget at ordne. Det er så spændende, min lille datter træder i de voksnes rækker....uha uha det er vildt.Skal faktisk her i dag sende invitationerne af sted, vi skal holde festen her hjemme. Tror det bliver en dejlig dag.

Mine to små drenge, ja de er jo heller ikke så små mere, siden jeg var her sidst er min mindste jo startet i skole også, så nu er alle mine børn store skolebørn (-: Har ingen små rollinger længere.
Min plan lige nu er at jeg skal starte på teknisk skole her d.14 Marts og påbegynde en erhvervs uddannelse inden for gastronom området. Men er på en måde fristet til at lade være og se om jeg ikke kunne finde et 7 - 4 job i stedet, mest for ungernes skyld. For jeg tror det bliver mega hårdt for dem, med alt det skolearbejde der venter på mig og jeg vi helst ikke have at det går ud over dem. Men jeg ser lige tiden an, har jo næsten 2 uger at løbe på endnu, hi hi.
Nok for nu, vil kigge på mine digte jeg har skrevet som ligger og venter på den sidste kærlige hånd.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vil bruge min dag i dag på at skrive er publiceret 02/03-2011 08:07 af Marianne Løkke Sørensen (noller307).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.