Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
5 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
3 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
11 måneder, 25 dage siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
1 år, 3 måneder siden
No name girl
4 år siden
En tur i Safaripark og hv...
Kianna Kitte...
2 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
8 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
8 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
6 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
5 år siden
Min novelle er blevet køb...
Kianna Kitte...
2 år siden
Surkål
Vina Frank (...
11 måneder, 10 dage siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
6 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
7 år siden
Tror at jeg vil bruge det meste af min dag i dag på at skrive, så hvorfor ikke starte her (-:

Jeg har egentlig rigtig meget at skrive, men synes det er lidt svært at få hul på. Men jeg tror bare jeg springer ud i det, sidste år hvor jeg stoppede med at være her inde var der så meget kaos i mit liv at det var helt uhyggeligt. Jeg blev skilt og var pludslig alene med alle mine fire dejlige unger. Hvilket var godt på mange måder, men også lidt trist.
Men der er ingen tvivl om at børnenes og min hverdag er blevet meget meget bedre nu.
Min anden ældste datter har så lige valgt at lave et stor skift, hun er flyttet op til Norge for at bo ved hendes far. Det ville hun gerne prøve, kan jeg jo egentlig godt forstå. Det var/er hårdt, men jeg synes hun skulle have lov og valgte derfor at ligge mine følelser væk og kun tænke på hendes ønske. Hun har nu været der i lidt over en uge og ind til vidre går det godt. Håber jeg selvfølgelig at det bliver ved med, selv om jeg savner hende af helvede til.

Min ældste datter skal konfimeres her 1 Maj, så der er rigtig meget at ordne. Det er så spændende, min lille datter træder i de voksnes rækker....uha uha det er vildt.Skal faktisk her i dag sende invitationerne af sted, vi skal holde festen her hjemme. Tror det bliver en dejlig dag.

Mine to små drenge, ja de er jo heller ikke så små mere, siden jeg var her sidst er min mindste jo startet i skole også, så nu er alle mine børn store skolebørn (-: Har ingen små rollinger længere.
Min plan lige nu er at jeg skal starte på teknisk skole her d.14 Marts og påbegynde en erhvervs uddannelse inden for gastronom området. Men er på en måde fristet til at lade være og se om jeg ikke kunne finde et 7 - 4 job i stedet, mest for ungernes skyld. For jeg tror det bliver mega hårdt for dem, med alt det skolearbejde der venter på mig og jeg vi helst ikke have at det går ud over dem. Men jeg ser lige tiden an, har jo næsten 2 uger at løbe på endnu, hi hi.
Nok for nu, vil kigge på mine digte jeg har skrevet som ligger og venter på den sidste kærlige hånd.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vil bruge min dag i dag på at skrive er publiceret 02/03-2011 08:07 af Marianne Løkke Sørensen (noller307).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.