Nogen gange skal man altså bare have luft

Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
2 måneder, 20 dage siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Kære dagbog,
Hold op hvor går det dog bare af pommeren til med at få skrevet dagbog, jeg lover og lover mig selv at nu skal det være, men opdagede lige det meget chokerende fact at jeg ikke har skrevet siden Marts måned. Uha, jeg skammer mig faktisk.
Men der er bare sket så mange både gode og dårlige ting og jeg har så erfaret at al begyndelse er svær. Både efter min kære kæreste og jeg har slået pjalterne sammen, efter at den ene af mine døtre har boet en periode hos sin far men skal også på baggrund af så meget andet.
Lige nu er jeg rigtig sur og ked af det, nok egentlig mest derfor jeg havnede her inde, for her kan man bare skrive og skrive......Få sagt alt det man gerne vil. Og det er sgu rart når man har gået rundt i flere uger og følt at man taler til en dør, for der er ingen der høre noget af det jeg siger. Føler mig som en sur gammel karklud, som egentlig bare prøver på at gøre alle glade.
Helbredet er rent af helvede til, har smerter og store problemer på grund af det. Men ingen forstår, jo mine gamle forældre. Men ikke dem som man er sammen med i hverdagen, nej for der skal kun tages hensyn til den hårdt arbejdende mand, og de meget trætte børn som kommer hjem fra skole efter en lang dag.
Fint, men jeg har jo heller ikke lavet en skid hele dagen........ Nå, nej har ikke lavet alle de ting som I slipper for at deltage i........
Nok for nu, fik lettet mit hjerte og nu vil jeg gå i seng.

Håber dagen blever bedre i morgen.
Godnat og sov godt

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nogen gange skal man altså bare have luft er publiceret 20/09-2011 22:19 af Marianne Løkke Sørensen (noller307).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.