Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Så er det hverdag igen. Jeg har en afspadseringsdag. Det er godt nok, for der er en del ting, som jeg godt vil have ordnet. Familien har jeg fået sendt ud af døren - på arbejde og i skole.

Vi havde en dejlig dag i søndags. Den blev præcis så dejlig og speciel, som vi havde ønsket os. Vejret var med os og solen skinnede fra en skyfri himmel. Det var bare så rart at opleve, hvordan vore gæster hyggede sig. Småbørnene legede. De større børn gik ombord i sodavandene og de voksne fik nogle gode snak med hinanden. Det bugnende gavebord blev set og telegrammerne læst - og konfirmanden i sin fine, hvide kjole var så glad og strålede af lykke.

I går var en blå mandag. Anne og to veninder tog til Esbjerg. Først på shopping og besøg på Mac Donalds. Derefter en tur i vandet i Svømmestadion Danmark. Jeg hentede dem i Esbjerg, da de ville hjem igen. En anden forældre kørte dem derop.

Det var begrænset, hvad jeg fik lavet i går. Jeg gik i en træt glædesrus. Fik lavet morgenkaffe til min søster og svoger, som blev efter festen og overnattede her, inden jeg sendte dem mod Greve igen, hvor de bor.
Jeg var også en tur i forsamlingshuset og betale vor regning. Vi blev glædeligt overrasket. Festen blev ikke nær så dyr, som vi havde budgetteret med og det selvom der ikke var sparet på noget. Vi er bare så ovenud godt tilfredse med både maden, betjeningen og borddækning og pynt. Skal vi holde fest en anden gang, bliver det uden tvivl samme sted igen.

I aften skulle jeg have været til tøjdemonstration hos en kollega. Hun har lige ringet og aflyst det. Det er godt nok - så kan jeg måske gå tidligt i seng i aften. Jeg er ikke god til at komme ordentlig tids i seng, men sidder oppe og hænger til omkring midnat - enten foran fjernsynet eller pc´eren. Nu kan jeg mærke, at jeg trænger til noget søvn. Jeg føler mig hel klasket sammen ovenpå alle de her forberedelser til Annes konfirmation.
Jo - det er godt, at det er hverdag igen.

Ikke mere fra mig i denne omgang - måske skriver jeg i morgen igen, når jeg har været til kontrol hos neurologen.

Pas godt på jer selv.

De varmeste hilsner med ønske om en god dag.

Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hverdag igen. er publiceret 13/05-2003 08:20 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.