Legende

Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
No name girl
8 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Hey dagbog, - Imens hende englænderen pinger mig ned på messenger..suk, - anyway.har møde på tirdag..nu får vi at se..gik også på tysker teamspeaken..som altid siger jeg gerne i en frisk tone "haaallooooo Luuuschen" - Det kombineret med min vilje til sejr..skal nok gøre, at jeg bliver husket. VI har et socialt fællesskab der...det er antikveret at tro, at man kun kan have det face to face..ellers ville folk ikke savne det vi har..når de forlader det..det er grunden til vi alle logger på..for at snakke med hinanden om spillet...en rigtig wow spiller kan snakke om spillet i dage vis, med andre wow spillere..imens omvenden bare intet fatter..

Jeg har altid gerne villet være en legende i det spil..engang lavede jeg 500 "14" slots tasker, dengang der var navn på dem..og satte dem til salg..folk der købte dem vil så altid se mit ingame navn når de så på deres taske..den tid er forlængst fjernet og væk..desværre

i 5 år, sagde jeg altid "hey ho" til folk..når de hilste og jeg hilste tilbage..folk vidste det var mig! - den døde dog lidt, da andre begyndte at sige det også tilbage til mig..

jeg fik iøvrigt sat de første chili,..tror jeg nok jeg fik sagt..men må hellere gå ud i udestuen og sætte de andre i den store potte..nu jeg husker det..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Legende er publiceret 25/03-2011 14:23 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.