Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
8 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Jeg har været ude og bruge penge mens jeg har været i Jylland. Først shoppede jeg tøj af nød, fordi jeg er blevet så slank lige pludselig, og senere af lyst.

Jeg har haft lyst til at forkæle mig selv, og det har jeg så gjort. Ny, lækker ansigtscreme. Den lækreste! Nye, lækre dufte. Nye fine sko, sommerlette, og fordi jeg mangler.

Og jeg har tænkt mig at fortsætte. Var ude og se på seng i går, så jeg ved hvad jeg gerne vil have. Noget ordentligt. Sagde ligeud til den søde unge mand der hjalp mig, at jeg ikke engang havde overvejet jysk og IKEA, for min nattesøvn er vigtigere. Sådan får man lukket op for en sengesælger! Der var gode tilbud til mig, også selvom der ikke var kampagner eller lignende. Og han virkede dygtig. Man skal lægge sig ned, og så bedømmer han hvor godt man ligger i sengen, baseret på rygsøjlens bøjning. Han rørte ved mig på et tidspunkt, hvor at beskrive et eller andet, og det brændte helt i huden under. Ikke fordi han var min type eller jeg kunne hoppe på ham, men han flirtede afgjort, så hvad gør man andet end at flirte igen? Uden at det bliver overdrevet vel at mærke..

Jeg blev budt med i byen da jeg kom tilbage til Jylland i går. Gad ikke. Var for træt. Burde sikkert have gjort det - gør det så snart Teak er helt ude af billedet, jeg har intet ønske om at være en idiot, den del må han tage på sin kappe.

Klokken er otte. Om lidt er der dømt ridning. Skal bare lige stå op, børste tænder og hoppe i mine ridebukser.

Har fået nye, har arvet. De er str 36, og de passer uden problemer. Det er både fedt, og ikke ret fedt. Men det bliver nok ikke anderledes, det næste stykke tid, og sådan skal det åbenbart være. Er spændt på hvad lægen skriver til mig i morgen.. Prøvesvar.. Vil høre om jeg kan komme en tur til psykolog, selvom jeg bliver mere og mere sikker på at det er Teak der er den bærende årsag.

Jeg har det bedst når jeg "glemmer" ham, og tænker på noget andet. Og jeg har ikke brug for at snakke med ham før i morgen, så i dag bliver fantastisk..

Gab, og jeg skal i øvrigt have en middagslur..!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mig i fokus.. er publiceret 22/05-2011 08:05 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.