13 år siden

Du er så sej

Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
8 dage siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Har fået mange tilkendegivelser på det sidste. Det er rart. Prøver på ikke at være stram tantet over for de unge mennesker, selv om det nogen gange kunne være tiltrængt. I disse tilfælde, slå jeg min ignorer knap til, og tæller kr. 1, kr. 2, kr. 3 osv. I gennemsnit er turen overstået i løbet af 5 -10 min.

Troede ellers at jeg var ved at rede mig en ufrivillig fridag i går. Det startede med at blinklyset ikke virkede, men selv om det var en irritations moment, så kunne jeg sagtens køre med det. Det galt bare om at makkere oftere med bremsen. Kort tid efter begyndte en gul advarselslampe, som ifølge instruksbogen, var noget med morteren. Jeg ringede til Mercedes bagvagt, og aftalte at mødes på værkstedet.
Imens jeg ventede på ham, begyndte jeg at fantasere om at problemstillingen ikke umiddelbart kunne løses her og nu. Dvs. At jeg blev nød til at holde fri. Lysten til en god middag, vin og en film sammen med Claus, ville være et godt alternativ. Desværre, hvis man kan sige det, så kunne deres tester registre en fejl i styreprogrammet, og slette det. Så var der alligevel ingen grund til en ufrivillig fridag.

André blev kørt retur til Ribe af Claus i går. Jeg viste at han havde det lidt skidt med hans stemmer, da han kom herhjem. Men da han som før, fik det dårligere, ville han gerne retur. Det det havde nok hellere bedre, at jeg skulle arbejde imens han var hjemme. Talte flere gange med ham i løbet af aften og natten. Han virkede til at have det lidt bedre – hvilket lettede mit moderhjerte.
Disse svingninger giver grobund til hans fremtidige boform. Indtil videre betaler kommunen ”glædelig” overpris for hans ophold, da de ikke har et alternativ. Problemstillingen har hele tiden været, at han enten er for god, eller dårlig til de tilbud de kan tilbyde. Hvad det på sigt skal ske, er uvis. Har tænkt tanken, at han kunne komme herhjem at bo, men forkastet det igen. Den dag hvor jeg ikke er her mere, skal han kunne fungere på egne ben.

Jeg husker ikke den rette formulering: Et barn har man kun til låns, men et handicappet har man resten af livet. Det er så sandt som sagt.

Jeg vil gerne ud og døbe Hubert på stranden senere. Han har endnu ikke været der, så det bliver spændene. Bella er helt vild med det, så mon hun ikke kan lokke ham ud i vandet. Han bliver 7 mdr. d. 26/ 6 og har allerede somme ryghøjde som Bella. Hmm.. hvad mon det ender med.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Du er så sej er publiceret 05/06-2011 17:29 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.