Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
brænde
Peter
9 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
9 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Så fik jeg tid til at komme herinde og skrive lidt. Klokken er 1:11 om natten. Jeg har fået bagt en del på det sidste. Har slappet en del af.

Her på det sidste har jeg fået succes med at glæde over alles lykke (også dem jeg bryder mindre om).

Jeg er glad og taknemmelig for at alt det jeg har i livet. Istedet for at klage og kritisere min mand, har jeg kigget på det positive. Har fundet ud at vi tænker næsten ens og han elsker mig meget højt, selv han ikke kan vise helt på den måde som jeg ønsker. Han er en god ven.. Er det ikke ens livs-partner skal være først? En som kan lytte, elske og respektere ens ønsker.

Alt er perfekt idet øjeblik man begynder at nyde livet. For så bliver man glad og det gode stemning tiltrækker flere gode tanker og oplevelser. Vi tænker mindre og mindre negativt. Det er en proces som skal bevidst arbejde med, men mange af os høre et eller andet, måske læser avis og wupti, så er der åbnet for negative tanker. Det er sandt hvad filosoffer og andre klog hoveder har sagt. Du bliver hvad du tænker. Der er så mange som klage over ikke have dit og dat, men mangler troen at de vil få det.Vi har jo meget andet at tænke på end vores drømme og ønsker. Når man får noget, er man så glad og taknemmelig?
Hvorfor siger folk at det er stor ønske og lille ønske?? Et ønske er bare et ønske. Hvorfor kan man ikke se at et ønske om en bil og en håndklæde er det samme, der er ingen størrelse?
Det rige bliver mere rig og fattig mere fattig... sandt nok fordi den rige tænke på mere penge og nyder livet, mens den fattige bekymre om han kan klare alle udgifter. Den rige har positive tanker og tænker det meste af tiden på sine ønsker og drømme, hvad han vil have i livet og tror på det. Mens den fattig tiltrækker negative tanker ved at bekymre sig. Der findes mange historie om fattige folk er blevet rige.. De mennesker havde en positiv tankegang og troede på sine ønske//drømme gik i opfyldelse.

Synes jeg måske snakker meget om det samme emne. Stopper her.. Smutter i seng.. kan mærke mine øjne og hjerne..

Godnat

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endelig er publiceret 12/07-2011 01:40 af PiaR.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.