12 år siden

Forhindringer på min vej

Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 9 måneder siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Biler, lastbiler, cykelister og gående overalt. Begyndte at køre kl. 09.00 i går. Futte har ferie og Claus havde noget som skulle ordnes, og så var der kun mig tilbage til at lufte bilen. Normalt når jeg starter med at køre omkring kl. 14,30, er det fyraften trafikken som fylder de første par timer. Derfra og resten af vagten er der som regel ”fri bane.”

Vi har en call back funktion, som fungere ved at jeg giver kunderne besked på forventet ankomst. Det kræver omtanke ved brug af denne på hvilken tid af døgnet det er. Det måtte jeg sande i går. To min var ikke to min som det plejer at være om aften/natten.

Er stadig glad for at køre om natten. Vi er vel en håndfuld vognmænd som gør dette, resten er chauffør.

I dag er der kun en uge til mindstemanden skal ind til militæret. Glæder min faktisk. Har valgt ikke at kommentere mere på hans sengetider. Vi ser ham ikke alligevel, da han lever med duften af sure tæer og manglende udluftning, samt fjernsyn og computeren.

Selv om han glæder sig til at komme ind, og mener ikke at det er et problem med omlægning af sovetider, samt kondition. Han bliver klogere! Han har store planer med forsvaret. Først den almindelige vigepligt, så sergent, og derefter jægersoldat eller frømand. Jeg erkender at jeg ikke tror på det. For det første har han en skæv ryg, som driller ham af og til, og for det andet, så har han haft store forventning HVER GANG han er begyndt på noget nyt. Han kender ikke til min formodning og lad det komme mig til skamme – hvis det lykkes for ham.

Børene og unge psyk. har ringet til Claus i dag. De vil holde et møde med misbrugscenteret d. 10/8. Synes at der er lang tid til. Bruger meget energi på at aktivere og distrahere ham. Det tærer på kræfterne og indskrænker vores frihed. Håber at det snart udmunder i et aflastning sted - havde jeg næsten sagt. Det er selvfølgelig i døgn behandling.
Ved at der kommer en tid bagefter, som kommer til at kræve mange kræfter af ham. Indtil videre bliver han under vores vinger, men på sigt skal han have et arbejde og egen lejlighed. Men han skal bare være klar og stærk nok til dette.

Vil en tur på sofaen inden sengen kalder.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forhindringer på min vej er publiceret 26/07-2011 23:58 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.