12 år siden

slappe af dag

Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
I dag er det bare hygge dag. Jeg holder total slap af dag og har bare hygget med tvillingerne hele formiddagen - vi har været i legeparken og centeret.. så nu sover de trygt til middag.

Jeg kom til at læse om stakkels lille Tobias og alle de skader han havde... hvordan pokker kan nogen behandle et barn sådan??? Det er så grusomt og forfærdeligt, og bare til at græde over. Tænker på den lille stakkels knægt hver gang jeg ser på mine små drenge - puha, så kan jeg godt mærke beskyttelsetrangen kom frem. Det er den slags der får ens egne problemer til at virke som ingenting. I morgen skal jeg hente Maria i lufthavnen - Vi skrev sammen i går aftes, og hun spurgte mig direkte om ikke nok jeg ville hente hende. Hvilket jeg selvfølgelig gerne vil, glæder mig rigtig MEGET til at se hende igen.

På søndag kommer de store hjem... endelig... det bliver også gensynets glæde - jeg skal i hvertfald huske video kameraet, for tvillingerne går fuldstændig i selvsving når de ser deres ældre søskende. haha, ja, sikkert også omvendt - hver gang jeg har snakket med dem, har de spurgt hvordan de små havde det, og om T1 stadig gjorde sådan og T2 på den måde - deres far har de været ligeglade med. Hvilket selvfølgelig bare er et godt tegn. Først havde jeg tænkt mig at invitere hele familien hjem søndag, så de kunne være med til at fejre hjemkomsten, men ved nærmere eftertanke har jeg udskudt det til tirsdag. Jeg ved af erfaring at de har brug for lidt tid til at omstille sig til at være hjemme ved far igen - og det gør de bedst ved selv at kunne sætte tempoet.. der skal leges med tvillingerne, de skal se til deres krikker... og så forsvinder de temmeligt sikkert på deres værelser nogle timer - eller futter afsted på cyklerne for at besøge deres venner. Uanset hvad, så bliver det sgi dejligt at få dem hjem igen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget slappe af dag er publiceret 04/08-2011 15:08 af JetLi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.