12 år siden

Menstruationen i tal

11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Jeg er på kur - af den slags der gerne skulle virke. Jeg tæller kalorier. Det har ført til at jeg over første uge tabte mig et kilo og i løbet af de sidste 2 dage tog et kilo på. WTF!? Jeg har ellers spist ordentligt, men nå jo - jeg skal til at have min menstruation og voila bliver jeg uvenner med min badevægt.

Af andre nyheder lider jeg af overspringshandlinger. Min bachelor går snart baglæns. En af overspringshandlingerne er husarbejde, hvilket generer mig utrolig meget for min elskede kæreste laver lige for tiden intet hvis jeg ikke sætter ham igang med det og jeg er jo ikke hans mor. Jeg tror det er årsagen til at jeg er træt af hans computerspil. Det ene øjeblik har han ikke tid til over til at tage sig af tøjvaske, opvask eller gulvask og det andet øjeblik sidder han og spiller computerspil med sin lillebror til kl. halv 2 om natten. Når han ikke tager sig tid til det, så bruger han istedet af min og det er altså ikke fordi jeg har høje rengøringskrav. Bare en let støvsugning ca. en gang om ugen, hvilket kunne blive hver 2. uge hvis det ikke hele tiden var mit job. Eller bare det at han også fodrer katten og er med til at skrifte dens vand af og til. Eller at opvasken ikke står og hænger i mere end et par dage. Eller at vasketøjet bliver sat over når det er ved at være tiden. Eller at han skyller sine ting ordentlig af.
Jo, han har gjort en ting af sig selv på det sidste: slået græs. Flot! - det er vist ved at være en uge siden nu. Maden kan han også godt lige finde ud af at hjælpe til med. Men jeg er ikke nogen husmor. Nægter at være det! Og jeg har ikke mere tid end at han har.

Jeg har rent faktisk spurgt ham nu om han ikke kunne skrue lidt ned for computerspillene. Så fik jeg at vide at det havde han da allerede gjort og hvornår havde jeg sidst set ham spille computerspil - ikke inkluderende dagen før. Hmm.. det kunne jeg da ikke lige huske - jeg har bare en idé om at det er ret meget. Nå, men siden jeg sagde det har jeg da også kun set ham spille computerspil hver dag. Måske bliver i dag anderledes?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Menstruationen i tal er publiceret 21/10-2011 11:06 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.