11 år siden

Når du ser et stjerneskud..

Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
9 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
8 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
6 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
9 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
7 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
8 år siden
Generation Identitær
Ansu Orheim ...
10 måneder, 16 dage siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
6 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
7 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
3 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
1 år, 8 måneder siden
Tvivl.
ceciliemarie
10 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
6 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
9 år siden
feber
Kenny Raun (...
8 år siden
Den anden dag var store stjerneskudsdag. På forhånd havde kæresten og jeg aftalt at det skulle vi da ud og kigge på, så på trods af opgaver vi begge havde travlt med, klædte vi og varmt på, tog lygte med og gik mod nærmeste skov. Jeg er ellers ikke noget skov/natur-menneske. Jeg har det ret svært med alle de kryb der er og ikke at kunne se dem beroliger mig slet ikke. Naturligvis ser man ikke så mange stjerneskud midt inde blandt træerne, så vi gik om på den anden side af den lille skov. Væk fra det meste af byens generende lys. Muligvis det bedste sted vi kunne have fundet denne aften.
På den side af skoven var der et lille rundt hegn. Jeg ved ikke helt hvad det skal bruges til i hverdagen, men for os var det fint til at sidde på. Oven i købet til at ligge ned på. Således lå Rune på hegnet og jeg lå komfortabelt oven på ham og så så vi på stjerneskud. Denne aften var jeg ret glad for flyvemaskiner også, for uden dem, havde det været noget kedeligt. Nogen gang tænkte vi om de ting vi så måske i virkeligheden kunne være nogle sattelitter? For de var små og uden blink, men flyttede sig stille og roligt.

Da vi skulle hjem igen overtale Rune mig til at lade være med at tænke min lygte igen og dermed gå igennem skoven kun med lidt hjælp fra månen. Vi begyndte at kysse og det blev hurtigt rimelig romantisk. Hjemme hjalp bruseren med at tø os op igen.

På en anden note er jeg blevet meldt ind i et træningscenter og selv om jeg snakkede med min veninde om at jeg nok ikke havde så meget tid, er jeg nok kommet der 6 dage om ugen lige siden. Baggruden er at jeg gerne vil tabe mig og på trods af fornuftigt kost (synes jeg selv') så sker der NADA. Det gjorde der heller ikke de første par uger med træning, så jeg hev det tunge skyts frem. Kaloriedagbog. I dag, lang om længe, er der sket et lille ryk ala 300 g, så jeg håber det kommer til at gå i den rette retning. Det burde det ihvertfald teori-mæssigt.
Jeg har bare en mistanke om at min forbrænding er ultra lav pga. for mange yoyo-kure.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Når du ser et stjerneskud.. er publiceret 14/10-2011 15:28 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.