Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Jeg føler lige at min dagbog mangler et indlæg om min dejlige killing Pixie. Hun er nu ca. 4 måneder gammel og vejer 1,3 kg. En meget nysgerrig, legesyg, af og til kælen og af og til på-speed kat :) Jeg klikkertræner hende. Hun kan (nogenlunde) finde ud af "SIT". Hun er pt. lidt forvirret over hvor jeg lige mener hun skal så sitte. Ved siden af min fod (tættest på godbidden)? Bag ved mig? Lige dér eller måske dér? Hun afprøver lidt forskellige ting - hun får godbidden når hun rimelig hurtigt reagerer på kommandoen. Lige nu ligger hun iøvrigt og sover.

En anden ting som nok iøvrigt går mig mere på er kærestens umættelige computerspil-trang. Der er fast et par gange om ugen fra 19.30 til 23 WOW. Så er der også et dagligt spil (legends?) der helst tilsyneladende skal vindes - ellers er det en ommer og en ommer og en ommer og hvert spil regner han med tager 45 minutter, men som min veninde siger hvis kæreste også spiller det, så er der nærmere tale om en times tid. Derudover er der ikke mindst den tid han så bruger på at lyttte til podcast/youtube - you name it - omkring evalueringer/spilletips ect. ect - også omkring spil. Så er der naturligvis også det grave/byggespil han fylder mellemlæggende tid ud med, derudover også mobilspillet Angry Birds som også er et "pause-spil". Det er næsten ligegyldigt hvad vi laver. Ser vi TV så synes han lige at han kan spille ved siden af også - hvilket så føles mere som om at jeg ser tv og han laver noget andet. Det er næsten aldrig os to der laver noget sammen mere. Hvis han så laver A og jeg udfylder tiden med B, og så at A bliver færdig før B, så begynder han at lave C hvilket gør at det som regel er sådan at jeg ender med at sidde og vente på ham om og om igen når vi skal noget sammen. Hvorfor kan han ikke bare sætte sig og vente i 5 minutter istedet for altid at få mig til det?
Det er frustrerende, ikke mindst er det frustrerende at selv om jeg ved at han spiller fast 2 aftener om ugen, så ved jeg ikke hvilke ugedage - det skifter hele tiden rundt. Det betyder for mig at jeg typisk får det af vide kl. 17.30 samme dag med en bemærkning om at vi derfor skal spise tidligt. Jeg føler at WOW styrer mit liv og min aftensmadstid uden jeg overhovedet spiller det. Men chancen for at han skal spille virker ALTID stor. Ikke mindst forhindrer det os i at lave rigtig mange impuls-ting. Jeg har flere gange været ude for at skulle sige nej til en invitation med ordene om at kæresten skal spille i aften.
Jeg tror at han selv tror at han balancerer det fint og at det ikke går ud over noget. Men det er dybt frustrerende for mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Computerbrok er publiceret 29/09-2011 22:04 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.