"Må jeg kalde dig min pige?"

Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 12 dage siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
2 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Jeg er endt i en uvandt situation.

Her har jeg fundet en, eller rettere, han fandt mig, for jeg turde ikke gå efter ham, der minder så meget om mig selv, at det er direkte skræmmende..!

Sporten er hans liv, han lever af det.. Han er dedikeret og elsker det.. Jeg har været med en enkelt gang, en fornøjelse.. Ved ikke om han er bedre end Tvitter, han gør bare noget anderledes.. Var i øvrigt vildt positivt overrasker over menneskerne efter træning, vi satte os over til hygge i et klubhus, og de var så rare.. Kom ind i gruppen med det samme, placeret mellem mennesker jeg ikke kender, der fortalte historier, grinede, hyggede. Det var skønt..!

Jeg synes jeg kan se et anderledes mønster forme sig, når det kommer til de fyre jeg falder for.. Ham her, Tintin må navnet blive, er igen yngre end mig, og det jeg især kan lide er, at han har styr på sit liv.. Han bor med sin søster, de har lige købt bil sammen og arbejdet er der også styr på.. Han virker "god" hele vejen igennem, blandt andet fordi han er så sød, og total glad for mig.. Der er ikke noget kompliceret in mente, ikke noget jeg ved af, og jeg må indrømme at jeg ikke har tænkt mig at spørge. Jeg gider ikke bekymre mig unødigt. Nægter simpelthen. Det skal bygges op på smukt, godt humør, og så må vi se hvor meget det holder til.

Hans forældre har cafeteriet i hallen i Nordsjælland hvor jeg spiller. Hans storebror er ungdomstræner deroppe, så hele familien er i princippet samlet indenfor badminton.. Præcis ligesom min..!

Han elsker at sørge for.. I morgen når jeg har fri fra arbejde, går turen mod hans hybel, til morgenmad.. Sørme om der ikke lige bliver disket op med røræg, ristet brød og bacon.. Total lækkert..!

Og så er alle mine principper i øvrigt røget sig en tur.. Jeg aner ikke hvorvidt han kan, eller ikke kan bruge sine hænder.. Jeg har ingen ide overhovedet..!

Tog hjem til ham onsdag efter træning - med vilje uden skolebøger, og uden at pakke til job, for synes en sleepover er lidt for tidlig.. Hvilket betød, at jeg kørte derfra kl kvart over tre om natten..!

Han gentog sig spørgsmål fra forleden, om hvad jeg ville.. Jeg spurgte til hvad hans svar var, eftersom jeg mente jeg havde svaret på det.. Ordene var så fine, da de krøb ud af munden på ham: "Jeg vil være sammen med dig."

De blev fulgt op på lidt senere; "Må jeg kalde dig, min pige?"
Odder! Selvfølgelig må ham da det, også selvom det er hurtigt..

Hurtigt, og rart.. Jeg kan mærke hvor dårlig jeg er blevet til at gribe ud efter telefonen og sende en besked afsted, hvis jeg savner.. Mangler.. Tænker på.. Glædes ved..

Han er god til det, så føler mig kærligt skubbet ud i det igen.. Det er dejligt, frit og alligevel underligt at det er okay at vise sig så følsom igen.. Jeg behøver ikke være pakket ind i jern, det er okay at det bare er mig, uden panser..

Det er rart.. Lå på sofaen tidligere og manglede ham at putte med.. Skrev det til ham.. Der kom noget lignende sødt tilbage, total rart.. Rigtig pladret, og dejligt.. Tror det er medvirkende til opretholdelse af godt humør, og det er bestemt ikke en skidt ting..

Mmm.. Nyder...!

GC og jeg så desperate housewives til formiddag.. En af damerne bliver antastet af hendes mand, som er småhorny vel sagtens, han lægger hænderne i hendes knappede kjoleudskæring og tager fat om pat-værket.. Det gik lige i lysthuset, havde han været inde for rækkevidde havde jeg sendt ham et særdeles kådt blik..!

Hvilket minder mig om, at jeg i princippet burde komme til lægen og få lavet en aftale om p-piller, foruden at få tjekket hofterne..

Der må gøres noget ved det hele, jeg starter med en dagdrøm..:)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget "Må jeg kalde dig min pige?" er publiceret 29/09-2011 16:50 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.