12 år siden

Søde synder

Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
53.5

Jeg har ingen forståelse for hvordan det vægtnoget fungerer. I forgårs åd jeg flødeskumskager og julemad hos svigermor, i går satte jeg tænderne i en skål chokolade. I dag "adlyder" vægten mere mine ønsker end hvad jeg har fortjent. Sammenlignet med dengang jeg fortjente det og ikke fik noget som helst ud af det... hmmm..

Katten var syg i går - kastede op 2 gange. Egentlig var hun kun syg lige omkring dér hvor hun kastede op, mens hun virkede til at have det helt fint resten af dagen. Det er måske bare at være ærlig om det?
Det jeg tænker på er at min mor lærte mig at hvis jeg var syg, så skulle jeg blive hjemme og helst i sengen og sove hele dagen. Frygten for at folk skulle tro at jeg pjækkede gjorde at jeg istedet skulle overdrive min sygdom. Jeg mener, det er da egentlig dumt. Jeg kan da godt være "lovligt" syg så at det ikke giver mening at sidde i skolen/på arbejde og kaste op, uden at jeg af den grund ikke kan bevæge mig rundt og hygge mig på de tidspunkter hvor jeg har det lidt bedre i løbet af dagen. Men nej, den sidder stadig i mig.
Er man syg, så er man syg og må ikke gå uden for huset. Det kunne jo ske at en kollega så én, eller endnu værre chefen, og tænkte at man pjækkede.

Grunden til at jeg kanøflede en skål chokolade i går (og cola) var at jeg havde nattearbejde med min opgave - der var lige nogle ting der skulle afleveres til vejlederes i dag. Så nu tror jeg at jeg vil lege weekend og tage til træning, så jeg kan gøre bod for min søde synder.

Måske vil kæresten tilgive mig for at lave suppe igen i aften?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Søde synder er publiceret 14/11-2011 14:19 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.