21 år siden

Sandalmission og sten i troen

Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
2 måneder, 1 dag siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Jeg har i tirsdags været på en sandalmission til Herlev. Jeg mangler nemlig ordentlige sandaler. Men så var der et tilbud i Kvickly i Herlev Midtpunkt. Sandalerne koster 99 kr., hvis det kan interessere nogen. Men så var der også råd til et par videoer og en dobbelt CD. Videoerne var to Tin-tin film og en Elvis Presley film fra 1958: King Creole.

De gode køb måtte straks fejres med en udendørs Pizza. Jeg satte mig i nærheden af nydelig midaldrende kvinde i selskab med en knap så nydelig midaldrende herre. Det lod til at de havde en meget hyggelig snak. Men så væltede herren sit plastikbæger med et et eller andet rødt fluidum i. Han viste pludselig surhed og irritation - men kvinden forholdt sig kultiveret rolig. Der kom vist også et lille stænk på hans røde sommerjakke til 250 kr fra Frøkjær.

For at vise mit kulturelle sindelag gik jeg ind hos boghandleren for at se på EN STEN I SKOEN, den bog som muligvis kan blive den sten der vælter forfatteren Torben Grosbølls klerikale karriere. Det undrer mig meget at biskopinden Lotte Rebel ikke overlader det til menigheden i Tårbæk at afgøre om de vil beholde den vantro præst. For det hedder jo "Folkekirken" og ikke "Statskirken". Og kirkemedister Tove Fergo har jo selv sagt at de valgte menighedsråd burde have mere magt. Men det gælder nok ikke for menighedsråd, der ikke deler TF's opfattelser. I hvert fald har hun klart og tydeligt meddelt at T. Grosbøll ikke længere bør være præst. - Så ved Rebel også hvilken afgørelse hun skal tage for at lægge sig yderligere ud med regeringens svar på elefanten i glasbutikken.

Jeg fik dog hverken EN STEN I SKOEN, sandalen eller med hjem i denne omgang. De havde den nemlig ikke.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sandalmission og sten i troen er publiceret 12/06-2003 00:51 af Bjarne Hosbo (hosbo).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.