12 år siden

Ansættelsessamtale

Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Jeg søgte i dag et job og kun timer efter, fik jeg indkaldelse til en ansættelsessamtale på tirsdag. Jeg havde egentlig forventet at de ville vente en uge inden de gav den og så ville man skulle til ansættelsessamtale i det nye år - men nej. Det gik satme stærkt.

Jeg havde forventet forberedelsestid, men med min bachelor til aflevering dagen før... Jeg er dødnervøs. Det er som en eksamen - bare lidt værre. en eksamen kan du i det mindste bestå selv om du ikke er den bedste og ved hvad du skal op i. Her.. grilles man. "Hvorfor vil du have dette job?" Hvad mener du at du kan tilbyde os?" "Nævn dine 3 bedste og værste sider". Shiiiiitt.. de har selv en opfattelse af hvem jeg er - jeg har været i praktik dér. Hvad kan jeg sige? Risikerer jeg at sige noget som de ikke er enige i? At lave undskyldninger for mig selv? Og så et jobinterview, men 6 personer, ikke bare 1. Damn... I think I am going to die.. Easy way out.

Nej, jeg må nok tage det som en dame. Gøre mit bedste, gå med værdighed også selv om jeg ikke skulle få jobbet. I det mindste ved jeg hvem det er at jeg skal møde.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ansættelsessamtale er publiceret 16/12-2011 22:09 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.